nAk m3NanGi5 rAs3 !

Adeh ~ tekak saya semakin sakit ~~ batuknya sikit-sikit tapi perit ! Air mata mengalir dibuatnya.Macam orang sedang menangis je.Yalah.Sakit sangat.Dari tekak ke dada ni,mak aiiii~~sakit amat.Suara saya pun dah tak macam perempuan dah.Nak nyanyi Mr.Simple pun bersimpul jadinya.Nak rap Superman lagilah ! Terus tak ada suara.Huhuhu....Oklah tu ja nak cerita.Saya baru siapkan homework Add Math dengan Math Mod so nak release tension lah kejap dengan menghadap blog tersayang yang bertemakan Cik Abang-abang tersayang.Huhu...Oklah.Jaljayo~Assalamualaikum ^^

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...