d3M@m LaGi ?

Semalam,08/02/2012,saya demam. Lepas balik dari sekolah, kaki dan tangan saya mula kebas. Tak lama kemudian, kepala pula pening. Muka terasa panas sampai ke telinga. Mata ni pun macam tak boleh nak buka. Lepas berfacebook hampir 1 jam, saya pindah ke twitter sekejap. Saya pergi tengok twitter Yesung~ hehee...saya rindu~ Tapi sekejap ja. Saya dah tak larat nak menghadap laptop. Saya off then took a nap. Saya tidur sambil dengar lagu-lagu SUJU? huhu...saya tidur tak nyenyak pun. Habis. Kepala berdenyut-denyut, kebas satu badan, macam mana nak tidur nyenyak? Pukul 5 petang saya bangun. Adeh~ that moment badan ni memang sakit sangat. Saya jalan pun melayang. Huhuhu...

Saya tonton OST Princess Man dekat tv2 sampai jam 6 petang. Lepas tu, saya online facebook. Masa tu,keadaan saya macam dah beransur pulih. Pening dah taka ada. Tapi badan still sakit-sakit. Sedang godeh-godeh Facebook, saya sengaja melawat Facebook Faiz Bowo unnie. Nampaknya banyak gamba, dia telah ditag. Saya klik salah satu gamba tu. Ia dalam album page Super Junior Saranghae-U. Saya godeh-godeh lah gambar-gambar SS4 Taipei yang sedang berlansung baru-baru ni dekat Taiwan. Godeh punya godeh, sedar tak sedar, badan saya dah sihat. Dah tak ada sakit-sakit. Pening pun dah hilang. Huhuhu...Alhamdulillah. Takut juga saya kalau demam dalam minggu sekolah ni. Leceh ! Lagipun,even saya ni boleh dikira pelajar yang pemalas, saya tak suka cuti pada minggu sekolah. Huhuhu... So,Alhamdulillah sebab saya dah sihat. Lepas makan soluble, kemudian tengok gambar-gambar Super Junior oppa , saya dah sihat ? Huhuhu...

Comel kan Cik Abang saya ni? ^^
Sayang dia~

Super Rangers !
Huhuhu~ ^^

Ah~Oppa saya ni memang suka buat muka comel.
Dah lah comel ^^

Bila oppa buat muka serius,
masa tulah jantung saya berhenti berdegup untuk sesaat.
He's so cool ! ^^

yeahhhhh ! keghairahan & kesungguhan oppa semasa menari !
Fighting ! ^^

Angel~ ^^

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...