I hEaRt Kim Jong Woon

Assalamualaikum~ Hai~

Huh~ kenapa dengan saya ni??? Asyik rasa rindu ja pada Yesung oppa. Rasa pilu...rasa kosong...rasa jauh sangat....Waeyo???? Kalau boleh,asyik nak luahkan je pada kawan-kawan yang saya rindu dekat Yesung oppa. Tapi....nanti kawan-kawan naik bosan pula~ huh~ Bila saya pandang awan,saya teringat dekat Cloud~ Tadi petang masa tengah bertugas dekat library,hujan lebat turun. Saya dengan rakan setugas mula gelabah. Takut-takut nanti tak dapat nak balik rumah. Kami berjalan kaki. So,masa hujan tu kawan saya kata dia tak bawa payung dan saya pula, "huaaaaaa !! I need my Cloud ! My Cloud !" Kedengaran cara saya cakap macam bergurau, sebenarnya saya nak tunjukan yang saya rindu dekat Yesung oppa. Walaupun saya ada nampak tweeted baru di twitter dia, no wonder why saya masih rindukan dia. Adakah disebabkan saya terlalu busy dengan homework, saya berperasaan begini? Yalah. Kerana terlalu sibuk, saya nak tatap poster even picture Yesung oppa pun tak sempat. Saya buat homework sambil menyuju lagu Super Junior pun, bukan saya dengar. Saya lebih focus pada homework saya. Kalau tak pun, saya terlentok semasa buat homework sedang lagu-lagu tu masih dimainkan. Laptop saya kerap kali tertutup dengan sendiri sebab saya terlelap semasa membuat homework sambil menyuju lagu-lagu Super Junior. Huh~ rindunya~ Yesung oppa~ mianhaeyo~ jeongmal mianhae~ I don't know why I feels like this ??? I MISS YOU SO MUCH, MY DEAR~~ I MISS TO DREAM ABOUT YOU~~ I MISS TO HEAR YOUR VOICE VIVIDLY THROUGH MY EARS EVEN THE SONGS IS NOT PLAY~~ I MISS TO SMILE BY MYSELF LIKE SOMEONE THAT GOING TO BE INSANE BECAUSE I KEEP THINKING ABOUT YOU~~ Oppa~ where are you in my life? Where are you in my mind? Where are you in my heart? Yesung oppa~ T^T



I WANT MY CLOUD !!!! JUST ONLY MY CLOUD !!!!
I NEED IT TO MAKE MY DAY AND NIGHT MORE BEAUTIFUL AND WONDERFUL !!!!
WHY THE BLUE SKY LOOKS EMPTY ?????
WHY THE NIGHT SKY LOOKS TOO DARK ??????
WHERE IS MY CLOUD ?????
YESUNG OPPA !!!! I MISS YOU !!!! MISS YOU TOO MUCH !!!! Mianhae~

I HEART KIM JONG WOON~

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...