MiSs T0o mUCh !!

Assalamualaikum...

huh~ rindunya dekat Cik Abang Tersayang EverLastingBoyfriend Kim Jong Woon Cloud Yesung The Mr.Movie ~~~ disebabkan terlalu busy dengan homework yang sentiasa mendatang non-stop setiap hari dan sepenuh perhatian dan pemikiran ditumpukan pada 'mereka', saya hilang tumpuan dan perhatian terhadap oppa~ rindu sangat pada dia~ Ini pun disebabkan kepenatan dan bermalasan, jadi apa yang saya nak fikirkan, kenangkan hanyalah Yesung oppa. Tambahan, hari ini Valentine's Day. Tahu~ Umat Islam haram menyambutnya~ tapi mengenangkan hari ini Valentine's Day untuk mereka-2 yang beragama selain Islam, semakin terasa rindu terhadap Yesung oppa. He's my EverLastingValentine. Bila-bila masa pun, dia tetap my EverLastingBoyfriend.

Tadi tengok twitter dia, hanya satu tweeted terbaru. Nampaknya dia sudah jarang tweeted. Atau mungkin saya saja yang rasa begitu? Yalah. Semasa dia sibuk dengan SS4 Taiwan bersama-sama members lain, jarang sangat nampak dia tweet. Actually, sejak hari itu lagi sudah terasa rindu dekat dia. :)

Yesung oppa busy sangat kot. Yalah, dia kan kena bekerja lagi dekat Handel&Gretel. Rajin betul ! Ni yang semakin sayang dan sayang lagi dan lagi nih ! Huhu... DAMN ! TAPI SERIOUSLY MEMANG RINDU GILER DEKAT OPPA~ : /


ELFarahin rindu Yesung oppa sangat-sangat !!! ='(

1 ulasan :

Edy Fee berkata...

rindu kat oppa je ke.aha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...