My DuTy , My J0b , My Hom3WoRk !!!

Waaaaaahhhhh~ banyaknya homework . Add math ni ... soalan suka main pusing-pusing . Pening dibuatnya . Huhuhu .... Bahasa Inggeris pula buat karangan ni lemah betul ! Otak karat lah katakan ... Hehehee... Yang lain-lain tu okey ja. ^^ Hari ni dah hari Ahad. Kejap ja kan. Tinggal 2 hari ja lagi cuti. Huh~ Then , hari khamis nanti petang bertugas sebagai Pustakawati dekat library sekolah. Tak baliklah jawabnya ~ lunch kat kantin ja lah ~ huh ~ cikgu cakap nanti cikgu buatkan ves . Of course bukan free . Kena bayar mey ~ hope murah lah .... bawah RM 20 pun dah bersyukur ^^ yalah ... parents ni sensitif betul bab-bab duit ni .... hidup sederhana tapi apa yang kita hadapi terasa susah kan ? Itulah dugaan hidup ~ hmm.... homework dah cerita , duty pun dah , apa kata cerita pasal job pula ? bukan 'job' kerja ... tugas juga . Tugas saya untuk membuat 3 jadual . Jadual kelas , Jadual tugasan kelas dan carta organisasi . Rasanya takkan siap dalam cuti sekolah ni . Really need a help lah .... Better , saya memang konfem nak buat Jadual kelas . Jadual tugasan and carta organisasi tu kalau tak larat , berilah kepada sesiapa yang volunteer nak buat. Hehehe... Dengan homework yang tak cukup tangan , tak cukup ruang lagi .... pergh ! Memang tak ada masa mey ~ Okeylah . Ni ja nak dibebelkan . Huhuhu... Bye . Assalamualaikum .

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...