SJ Opera Japanese Ver.

Assalamualaikum...
Selamat Malam!
Tadi melawat ke blog "chObByryeOwOokielf" and menerawang ke entry INI .
Pergh! Menjerit daku di jam 10: 30 malam ini. Hahaha...
COOL !! HOT !!
Itulah SUPER JUNIOR...
Jangankan INSOMNIA saja, HISTERIA pun boleh dijadikan impak daripada SUPER JUNIOR.
Wuuuuuuuuu~~~
Cuba tengok pic bawah ini.


Baru tunjuk topeng je kot.
Tapi seriously, for me that already tooooooo cool!
Mask semua epik and klasik.
Namapun, Opera kan.
Kyaaaaaaaaaa~~ Tak tahan dibuatnya!

Oh! By the way.
Saya nak komen pada kotak komen Wookielf tapi tak dapat sebab dihalang oleh pic welcome.
Maybe sbb saya guna notebook. Alah. Komputer 1 Malaysia tu. Huhu...
Skrin kan comel. Tu yang tak dapat komen agaknya. Haishh...
Kalau skrin laptop, sure boleh.
Tapi laptop kat bawah. 
Tapi tak apa. Tak tahan punya pasal nak komen.
Saya dah hantar email kepada  Wookielf !!
Hope she'll read it. Hee~~
Nak lebih gambar, klik INI.
Anda akan terus ke dunia  "chObByryeOwOokielf" !
Annyeong! Huhu...


Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...