Berat tak?




Assalamualaikum...
Ermm....ini kali kedua Farahin nak bertanyalah kepada para bloggers yang berkunjung ke blog Farahin.
Pleaseeee....beritahu Farahin ya kalau blog loading Farahin take too much time.
Beritahu kalau blog Farahin ni berat.
Tolonglah beritahu ya.
Farahin guna broadband.
So, Farahin tak tahu whether blog Farahin memang berat atau internet connection yang teruk.
Farahin uji berat blog Farahin guna widget-2 yang ada,
loading cuma ambil 3 saat lebih.
Tapi bila Farahin try buka blog Farahin,
loading lama sangat.
Tell me ya kalau blog Farahin berat.
Pleaseeee....

Farahin tak nak anda semua susah nak berkunjung ke blog Farahin saja.
Farahin pun bukan suka dengan loading sampai sama dengan tempoh masak air dalam cerek.

3 ulasan :

Ct Mawa berkata...

Farahin..ok je blog awak..x loading lama pun..maybe sebab internet connection..unnie punya internet laju,,so blog awak pun laju jugak loading nya..hehe

wuz Khairul berkata...

x ad pun lambt.. biase j.. intnet sye laju. hehe.. jdi, alju lah loading nye..

ELFarahin berkata...

Ok. Terima kasih! Nampaknya, internet sayalah lambat...huhu...cobaan~ ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...