I Love Yesung!!

Assalamualaikum!
Hmm...Happy! Happy!
Farahin happy hari ini! Plus, perut kenyang and kepenatan. Huhu...
Hari ini Farahin pergi shopping dengan Mak.
Farahin beli baju T-shirt PPIM and kain sekali.
Alang-2 sudah ke bandar,
tak sahlah kalau tak singgah dua kedai serbaneka itu.
JOVIAL and SINARJAYA! Yeah! 

Farahin beli Majalah Epop di SinarJaya.
Itu pun sebab ada poster Super Junior!
Walaupun only mini poster.
But, lepas belek-2, not badlah story edisi bulan ini.
Banyak story about my favourite band!
Including my lovely Ex also! Kim Hyun Joong!
So, kepada yang masih belum beli,
pali~ pali~ serbu mana-2 kedai yang ada jual majalah! Hahhaa...

Lepas singgah di SinarJaya,
jangan lupa ke Jovial!
Alah~ selang dua tiga kedai saja.
Di Jovial Farahin beli Kpop goodies!
Alah~ yang kecik-2 and murah saja.
Farahin beli ini!


Mianhae~ image tak berapa baiklah.
Keychain tu semuanya pic Yesung oppa! Hihii..
Sukaaaaaa~~~

Farahin ingat mahu cari keychain yang ada semua member SJ,
tapi tak jumpa punn...
Nampak yang Eunhyuk,
nasib baik tak rembat.
Kalau tak, Farahin tak perasan pun ada yang verse Yesung oppa punya! Huhuu..
Oklah. Sampai di sini saja.
Annyeong!

Farahin ada button 'I ♥ Super Junior'.
Now, dah ada keychain Yesung oppa.
Yeah! I LOVE SUPER JUNIOR! I LOVE YESUNG! Hihii...






5 ulasan :

wuz Khairul berkata...

wahhh,, bestnye kalo ad kdai jual goodies kpop.. ad jmpe keychain eunhyuk??? nak jgak... kat perak nih x thu pun kat mne ad jual brg kpop... nak hyuk pnye keychainnnn

ELFarahin berkata...

@wuz Khairul Takkan kat shopping mall tak ada? Mesti ada punya! Kalau ada jodoh dengan SJ+ELF, sure jumpa punyalah! Amiin. Yeah! Huhuu.. . Tulah. Hyuk punya memang coolllllll sangat! Actually, tergoda juga masa nampak keychain tu. Tapi kita kena setia dengan boyfiELF kita kan? So, it's better Yesung!! Hehhee... :D

wuz Khairul berkata...

x jmpe, kalo ad pun, jual cd.. x nak cd.. nak keychain dea... ahhh,,, jinchhaa michigetta.. tlg blikan, pastu pos. hehe

ELFarahin berkata...

@wuz Khairul Seriously, kalau Farahin dapat beli stem and sampul pakai duit sendiri, sure Farahin belikan & post. Berbakti sesama kita! LOL~ tapi...semuanya still depends on parents. Huhuu...Mianhae~ :)

wuz Khairul berkata...

anieyo.. just joking,,, hope so bole jmpe stu kdai jual kpop goodies.. x nak bli pkai on9.. susah n lambat... ahhh,,, otthokae

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...