Word Verification before Follow??

Assalamualaikum...
Hmm...Farahin sedang rajin blogwalking sambil follow ini.
Sesiapa yang bertuah itu, Farahin followlah blognya.
Dan....lagi satu.
Semua blog yang Farahin mahu follow,
mesti memerlukan word verification.
Adakah itu merupakan sistem blogspot yang baru?


Macam mana pun, Farahin enjoy saja answer word verification itu.
Farahin memang suka bermain dengan optical ilusion. Huhu...
Ermm...bloggers lain. Awak pernah kena begini tak?
Tanya saja. 




2 ulasan :

nuha ahmad berkata...

pernah ^^

kalau tak kena mood nye. memang fed up gak hehe

Dba Dealova berkata...

biasanya Dba kena kalau dah follow banyak sangat blog nanti ada satu masa dia baru letak word verification tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...