Hero

Assalamualaikum....
Sesiapa sudah tonton TAKDIR di TV3 jam 9:30 malam tadi? Ia mengenai HERO~! Farahin hampir lupa tentang kenalan Farahin ini. Ketika berita mengenainya disiarkan, Farahin totally kuno alam siber. Even Farahin tidak tahu pun bahawa terdapat blog mengenai Hero dan sahabat-sahabat yang lain. So, sekarang sudah tahu. JOM FOLLOW FOLLOW LIKE. Support HERO~!! Comel saja semasa melihat Hero di kaca TV tadi. Manja sungguh dia. Buat Farahin rindu dengan adik-adik Farahin. Mama pun. Huhuu...


Powered by BannerFans.com
Ini banner HERO. Boleh klik dan anda akan terus ke blog Papa Hero.


Tak lupa juga hendak selitkan picture Mama Marrie and adik-adik waktu kecil-kecil dulu, Boy and Nik.



2 ulasan :

MyMy berkata...

finally. dpat pun singgah blog ni hehe maaf lmbt bg respon dgn segmen aritu hehe nati bley cek and confirm kan if blog ni ada masuk bloglist my ke tak ok :)


tk tgk tv tadi tapi penah baca cerita pasal hero ni dkat majalah dulu hehe :)

p/s : kurg minat sikit dgn kucing tp depa comel laa hihi

zatie berkata...

tengok td...sedih sgt...sy nangis mse tgk td..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...