Susah Hati


Assalamualaikum...
Astaghfirullahalaziim...Farahin susah hati lah. I'm thinking about her. Siapa? Aznie lah, siapa lagi. Farahin depressed sangat. Hope mood dia okay esok. Really hope for it. Aznie. Awak tengah tidur ke? Or maybe tengah buat revision?? Hope, sambil-sambil tu ingatlah kepada our Friendship ya, kawan. Huh~ Buat add math pun separuh jalan saja ni. Susah hati sangat sekarang ni. Asyik termenung je. Tengok je lah kipas yang dah berhabuk tu pusing kat siling tu. Huh~ Eotteokhae~~ Farahin dah hantar mesej kat dia. Tapi no reply. Farahin sent kepada 3 nombor. Dah tu, number dia banyak dalam phone ni. Dah lah guna phone Emak. Ini pun still stay di sebelah Farahin. Farahin lupa nak bawa turun beri kepada Mak semula. Hmm....Aznie. Esok beratur dengan kite eh. Berbual dengan kitorang. Buatlah perangai gila-gila awak tu. Aishhh~ nak gila dibuatnya! Huh~~ Farahin asyik terkenangkan gelak ketawa Aznie je dari tadi. Then, tak pasal-pasal gelak sorang-2. Aznie memang kelakar orangnya. Peramah. Argh! Aznie. Pleaseee....kite tak nak bergaduh lagi dengan awak. Janganlah ini dijadikan pergaduhan kali ketiga. Tsk! Tsk! I'm not crying. But my heart dah banjir sejak tengah hari tadi lagi. Hukhuk....Nuraznie....



1 ulasan :

Minah Bunga berkata...

mowning jenjalan sini sambil follow awak..salam kenal yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...