Tua Setahun, Beza Berjela-jela


Assalamualaikum....
Hmm...actually, Farahin tidak tahu hendak bercerita mengenai apa. Just teringat pasal satu benda ini. Hehee... Firstly, let me tell you all. Farahin seorang yang tidak berapa gemar dengan make-up and I hate fashion. Boleh dikatakan begitulah...Hahaha. Apa yang Farahin pakai, just dengan apa yang Farahin rasa selesa and wajar dipakai oleh Farahin. Haa....itulah masalahnya sekarang. Actually, tidaklah besar mana masalah itu. 

Ermm...do you know? Teenagers yang lebih muda daripada Farahin pun sudah berfashion like student universiti. Sampaikan, ada masa tu Farahin tidak dapat cam whether dia lebih tua daripada Farahin or Oh! She's younger! Hahaha.... Apatah lagi sewaktu blogwalking and di FB. Wow! Umur 13 tahun tapi Farahin tengok macam remaja yang telah menghampiri alam dewasa. Oh! Depressednyaa~ Hahaha... Sometimes, buat Farahin rasa bengang juga. Hihii... Maybe memang silap Farahin lah kan sebab tidak berapa hendak mengambil tahu about fashion. Apapun, ada aku kesah? Fashion aku fashion aku, fashion kau hak kau lah. Eh! Begitu pula. Hehee... 

Anyway, adik-adik kita sekarang ini cepat saja membesarkan? Even kita sendiri yang si kakak ini lebih gemuk atau tinggi daripada dia. LOL~ gemuk pun nak sebut. Hahaha.... Di sekolah Farahin, adik-adik form 1,2,3 itu act macam sudah besar sangat saja. Yang gurlznya lah. Yang boyz tuu slow sikit tumbesaran mentalnya. LOL~ kekekeke....Masa maulidurrasul di sekolah, pergh~! Ini awak adik ke saya? Atau saya kakak ke awak? Haish!




5 ulasan :

Azee Hana berkata...

sama la...heee..x suke jugak..haha

una imana berkata...

same like me..:)

Belladeone berkata...

dlm family snd pun ckp,yg anak sedare org luar ckp akak saya..lol

Isabel Diaz berkata...

terase dri ini kuno bile nmpk dye owg.. huhu..

ELFarahin berkata...

@Isabel Diaz Yep! SESUJU! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...