New Song!


*Google-ssi kasi

Assalamualaikum...
Farahin ada good news for you guys! But, tak ada la good sangat.Cuma Farahin sudah tukar lagu di blog Farahin. Lagu ini may buat anda semua terkejut because of the intro yang rancak begitu. So, kalau-kalau sudah terjadi mangsa tu Farahin minta maaf ya. Farahin plan, tak lama pun nak letak lagu tu. Yalah. Nanti tak pasal-pasal blog Farahin naik mahkamah pula sebab terlibat dalam kes pembunuhan 'Silent Readers'. Yalah. Mana taknya. Lagu rancak dekat blog. Jantung siapa tak gugur. Farahin pun tadi terperanjat sendiri. Hahaa...Maklum. Lupa nak slowkan speaker. Kekekee...Padanlah dengan muka Farahin kan. By the way, reason Farahin letak lagu baru ni sebab lagu ini ada kenangan di sebaliknya. Ececeyh~! Nak bernostalgia la pula. Actually, lagu ini merupakan lagu Kpop yang first sekali Farahin dengar and make me attracted to it. That time, Farahin tak tahu pun siapa penyanyi. Just listened and ENJOY! But who knows rupa-rupanya lagu ini dinyanyikan oleh SUPER JUNIOR. Eh? Siapa SUPER JUNIOR tu? That time pun, Farahin memang blurr pasal Kpop. Apatah lagi pasal SUPER JUNIOR. Hahaa... Sehinggalah my own friend share her interested in Kpop with me. Maybe ramai orang kata kitew-kitew Si Kpopers ini minat Kpop sebab muka jambu oppa kitew. Tapi gwaenchana(tak apa). Biar apa orang kata. Asal kita tahu sendiri. Farahin berminat pada SJ through their voices and song. Then, barulah kenal-kenal dengan muka-muka cik abang tu sume. Huhuhu.. Jenuh juga hendak mengingat nama mereka. Kikiki... But now, I will do always remember them. Insyaallah... It's have been almost 2 years already. Alhamdulillah.

Enjoy The Song!
It's My Only Girl!

SUPER JUNIOR is My Only Boy!
Hahaa...


3 ulasan :

Edy Fee berkata...

suara sedap+muzik best+ ade rupe...= tip top

OnE_nIeZuKa berkata...

<3 suju too ]
hai...

jemput ke my giveaway
http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-mau-novel-dari-onenie.html

dhiashahida berkata...

salam kenal....
bawu datang follow awak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...