Usahawati

Assalamualaikum...
Usahawati?? Adakah perkataan itu? Haish! Farahin ini buat rojak bahas saja kan? Hehee...Jangan marah~ Actually, 25 September nanti sekolah Farahin akan mengadakan Hari Kokurikulum. Insyaallah. Dan Pergerakan Puteri Islam di sekolah Farahin iaitu unit-beruniform yang disertai Farahin sendiri akan mengadakan jualan dan sekarang kami sedang mengambil pesanan kek cawan. Tetapi hanya untuk warga sekolah sahaja. Kalau orang luar hendak membuat pesanan juga, bodek-bodek lah mereka yang merupakan warga SMK Tengku Aris Bendahara supaya membelanjakan kupon mereka untuk anda. Hihii... Ini iklan bagi makanan dan minuman yang kami jual. Farahin yang edit tahu.

Jeng Jeng Jeng! Surprised!




Cantik tak? For me, ini sudah cantik. Cukup cantik. Farahin berpuas hati dengan hasil kerja Farahin ini. Simple and sweet. Farahin tidak suka dengan iklan yang agak berserabut rupanya. Kalau macam ini sedap mata memandang. Hendak baca pun mudah. Ayat yang digunakan pun Farahin yang buat. Kalau ada broken English itu....faham-faham sajalah ya. Hihii... Hope pada Hari Kokurikulum nanti segalanya berjalan dengan lancar. Insyaallah... Amiin.

Adehh...perut laparlah jam 3:45 pagi macam ni. Ini mesti sebab petang semalam tak makan nasi. Malam...Hah! Malam memang jarang makan. Hendak turun cari Quaker Oat lah. Hahaa...




3 ulasan :

Ain Dzaya berkata...

napa tak jual barang2 craft? mesti lagi lagu..cam bookmark ke...keychain ke..

Ain Dzaya Carian Gadis Konfiden Kotex Fresh 2012. sila turun padang beramai ramai!

Aida Omar berkata...

wah.. Sedap pulak nama dia Puteri Islam cake house. terbayang2 cake sedap2. :P good luck dear :)

zaki ayuni berkata...

cute blog...suda follow..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...