My First Own Made Banner SIAP!!

Assalamualaikum...

Hmm...sekarang jam berapa? Oh! Sudah tiba masa insan-insan yang mengantuk beradu. Tak apalah. Nak story juga. Alhamdulillah!! Akhirnya my first own made banner SIAP!! Jangankan banner, doodle pun made by myself. Huhh...longgar sudah jari-jemariku yang panjang ini. Nak taip runcing sebenarnya tapi tak tahu nak nilai jari-jemari ni. Panjang memang panjang tapi runcingkah? Huhuu...Okey. Back to main topic. So, nak tengok tak my first own made banner? Tapi sebelum tu kasi shayang sikit? Ups! Terlebih sudah. So, here is my banner.


Haa...amacam? Okey tak? Awek tomboy tu I make by myself okey. Habis tu, cuba cari doodle awek tomboy tak ada. Buat sajalah sendiri. Hehee... Kenapa pilih Tomboy? Sengaja nak tunjukkan my real personality. Yang awek tomboy ni sebenarnya cubaan kedua. Cubaan pertama Farahin buat ala-ala princess gitu tapi terbantut coz for me that doodle agak merimaskan even cantik. Hehee...Angkat bakul sendiri nampak. Tak apalah. Bukannya menyusahkan korang pun kan? lol. Nak tengok banner yang terbantut tu? Ini dia.

Hahaa...terbantut sudahh. Comel? Hambiklah and reedit sendiri. Huhuu...tak marah pun. Asal jangan lupa mana asalnya sudah. Hihii...

Alhamdulillah...berjaya juga buat banner sendiri. Yang tak boleh blah lagi, berseni juga tangan Farahin ni buat doodle for the first time without using mouse. I main touch touch je you. Hahaa....






4 ulasan :

tirahzairi berkata...

First GA tirah : pemenang http://tirahmaganda.blogspot.com/2012/11/first-ga-by-tirahzairi-and-winner

Mohd Lokman Bin Ramli berkata...

terbaik lah banner itu..

nis berkata...

huhuhu.. cantiknyaa.. jelous nis. psst! betul, cantik. Rasa nak curi je XD

D i n berkata...

cantik :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...