What I've DONE to my header?!

Assalamualaikum...

OMO~! What I've DONE to my header?! It's looks....err...apa pendapat anda??
Surprised! For my first time I make my own header! Okey tak?


Huhuu...Farahin guna IcoFx which is unregistered version. Ups! Kantoi sudah. Hehee... Farahin seludup dari satu web ni. Entah apa nama web itu pun Farahin tak ingat. Huh! Nampak sangat tak kenang budi Farahin ni kan? Hahaa...

Hmm...so how's my header now? Cer komen. Dari sudut pandangan Farahin, it quite messy sebab terlalu banyak tulisan plus dengan sentence Me, The Weirdorable yang warnanya tak berapa jelas tu. Hendak repair, IcoFx ni sudah overlimited lah pula. Maklum, unregistered lah katakan. Sekarang pun sedang download untuk update. Sudah berbulan diberi noticed each time Farahin open IcoFx ni. Baru sekarang nak download. Hehee...

Actually, Farahin pernah terfikir hendak tukar tajuk blog kepada The Weirdorable which The Weirdo is me and word "rable" yang digabungkan ialah perkataan asal Adorable. Adorable tu bukan nak kata Farahin ni adorable. Tapi cuma untuk memberi sedikit keyakinan kepada Farahin bahawa even I'm a weirdo but I'm adorable because I have my own LIKE even it's different than the others. Huhuu...Tapi...sayang pula nak buang tajuk SJelfFoundland tu. Hahaa... Itu yang disumbat sekali harung. Akekeke....

Size header ni kecil sebenarnya. Farahin resize dengan guna tutor INI. It's work, dude! And about couple doodle yang cute+sweet tu Farahin creditkan kepada dongsaeng INI. I got it when I JOIN her segment. Kamsahabnida, dongsaeng-ah! Huhuu....

Alhamdulillah....berjaya juga Farahin buat my own header. Transparent pula tu. Maha BesarMu Ya Allah.


2 ulasan :

wuz Khairul berkata...

cantik,, kreatf.. krol pun tringin nak buat header sndri, tapi x reti.. bnde lain yg hrap, bnde lain yg jdik,,

Nurfaezah Abdullah berkata...

good effort farah :) if you make it more funky gerenti bertambah cantik blog awak ;) anyway, the current header pun okay coz kemas and simple :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...