Farewell Muka Buku dan Burung Biru


Assalamualaikum...
Hmm...sekejap tadi Farahin pergi deactive account fb dan twitter. Maaf sebab 'buang' kamu berdua! Saya hendak SPM 2013! Minta difahamilah ya. Huhh will miss SJ oppa and my ELF. No more stalk stalk Yesung's oppa tweets. No more fangirling on CME group. Tiba-tiba rasa menyesal pula. lol. By the way, masa hendak deactive twitter dia ada beritahu selepas 30 hari my account will be delete. Adakah itu bermaksud deactive sahaja atau delete sepenuhnya hingga Farahin tak dapat nak sign in balik? Begitukah?? Well, this is my first time deactivate these both account. Huhu. Itu twitter. Yang fb pula....


perghh...pandai pula dia mengampu kan? Those names tu memang my friends. Wanie kawan satu sekolah. Aina tu my adik angkat. Yang tudung putih tu. Nur tu pula my wifeu. I married her on fb. Mutiara tu kawan sekolah juga. Semua memang orang yang Farahin sayang. Huhu. Lepas tu, nampak tu Farahin tick yang mana. Farahin tick "Saya tidak rasa selamat di facebook". Hahaa. Memang tak selamat pun! Tak selamat pelajaran Farahin! Hahaa. Actually, blog pun apa kurangnya. lol.

Okeyh. Jadi harap maklumlah ya. Suju Elfarahin dan Kim Yong-soo are not on fb and twitter anymore. Tsk. Bubye.

p/s: tulis entry sambil dengar lagu kpop tapi my neighboor ni pulak on radio kuat-kuat. Woi! subuhlah woi! Belum pagi lagi!




1 ulasan :

misz aisya berkata...

zaman akak SPM dlu ade friendster je. tu pon jarang bukak. sbb akak duk hostel.

gud luck ye. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...