Si Panjang Yang Cantik

Assalamualaikum...
Guys, korang rajin tak tengok MHI TV3? Kalau Farahin semestinya tidak. Tapi pada 19 Dis hari tu tertengok pula. Hahaa. Ada vet dan tetamu jemputan,kan? Kan ada masa tu Elly ada pegang ular warna perang. One word Farahin sebut bila cam zoom kat ular tu, "Cantiknyaaaa..". Yep! For me cantik sangat. Kulit bersisik dia pun nampak bersih. So dari situ, timbullah idea ni. Farahin nak spam gambar-gambar ular yang cantik. Huhuu.

PERINGATAN: Kepada mereka yang lemah semangat or mudah terkencing dalam seluar, ada baiknya jangan layan entry ni. Nanti terbawa ke mimpi pula.

Jom mula!

Haa... kira macam ni jugalah ular yang Elly pegang tu. Tapi warnanya lebih gelap dari yang ini. Cantik,kan?

Ular begini pernah muncul dalam mimpi Farahin. By the way, it wasn't a nightmare.

Ular ni corak dia taklah menarik mana. Tapi suka pose dia. Hahaa.

Yang ini cantik. Farahin rasa Farahin lebih tertarik ular warna coklat/perang dengan warna corak yang kontra.

Awesome!

Warna dan corak yang sama dengan cicak hutan yang selalu Farahin jumpa. Nice!

Keliru. Ni kepala atau ekor ular? Tapi memang wujud ya ular berekor seakan kepala.

Ini lebih cantik daripada warna merah tadi. Warna merah agak menggelikan berbanding yang ini.

Hikhik. Corak dia adakala nampak macam bentuk love. Yang warna oren tu. Beautiful!

Yeah! That's it. Gemuk & Cantik. Bentuk yang ideal! lol.

Comel!

Ehh.. kembar siam? Hohho. Bukanlah. Memang wujud ular begini. At least dia ada buntut. Daripada CatDog? Hahaa.

Hehee. Penyamaran yang bagus. Itu bukan tompok anjing ya. Huhuu

Haa siapa tak kenal dia? Dia ni femes tau.

Okey. Sudah-sudahlah tu. Nanti ada juga yang muntah darah depan laptop. Geli katanya. Hihii. Habis ingat Farahin tak geli? Gelilah juga. Nak-nak dengan yang warna hitam. Uyoo! Bukan ular yang Farahin bayangkan. Tapi lipan. Tsk.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...