Review 20 Soalan Untuk Farahin 06


Assalamualaikum...
cepat review review review! Haih. Rasa malas je nak menaip. Okey. Soalan kali ini didatangkan dari Korea Selatan. Eh, silap! Dari


I'm A KpOpper ^^
Haa ini blog di-conquer oleh seorang kpoper diberi nama Farah Nasir. 12 years old young. Tengokkan blog Marshmallow ni, she's a SONE I guess. Okey. About her blog, overall just fine simple yet nice. Warna-warna yang digunakan bersesuaian.  About widgets, there's nothing wrong about it. Just Farahin rasa jam tu tak perlu kot. Di comp or lappy kan dah ada jam. So useless je. Even tak mengganggu masa loading, actually quota broadband ditelan juga. hehe. Blog ini sempurna dengan official follower gadget. So bolehlah hentam kuat-kuat "Join This Site" di blog ini. Huhu. Happy Blogging!


1. Farahin ni umur berapa?
1996 batch. I’m 17 years old.

2. Kalau bawah umur,skolah/studi kat mana?
SMK Tengku Aris Bendahara, Kluang, Johor

3. Kalau dah dewasa kerja kat mana?
Nak buka klinik haiwan sendiri. InshaAllah

4. Dah berpunya ke belum? *hehehe*
Belum. Ada calon? Hehe

5. Farahin ni perempuan kan? *jujur tau..keh2..jangan marah :D*
Mestilah perempuan.

6. Farahin stay kat mana?
Kluang, Johor. Sorry. Tak boleh details sangat.

7. Farahin ni orang mana?
Orang Johor. Tapi satu Johor ni still tak teroka.

8. Ada berapa adik beradik? 
Anak tunggal.

9.  Anak ke berapa?
Anak sulung.

10.  Nak tahu,Farahin ni manja x ?
Manja. Tapi tak tunjuk.

11. Farahin ni tegas tak orangnya?
Sometimes.

12. Farahin penah tak jatuh depan orang yang Farahin suka? kekekeke... :D
Kejap. Nak rewind memory. Errr tak pernah.

13. Farahin penah korek idung tak? hohoho~~
Mestilah pernah. Kebersihan hidung perlu dijaga. Lol

14. Farahin ni jujur ke pembelot skit? Heheheh
Uit! Pembelot tak mainlah. Farahin jujur okey.

15.  Pernah tak cabar diri? Contohnya,Farahin ni x pandai berenang..pastu Farahin paksa jugak..
Cabar diri tunggang motor jep. Hekhek. Tapi walaupun dah pandai, still takut nak bawak.

16. Pernah tak menangis kerana si dia? CHEWAAAHH! jangan marahh.. :D
Pernah break-up? Pernah crushed? Mestilah pernah menangis. Hahaa...!

17. Farahin ni hensem/comel/cantik ke?
Balance. Sempurna semuanya. Lubang hidung dua. Jari totally 20. Complete. Tak cacat pun.

18. Farahin ni perahsia ke tak?
Sangattttt perahsia.

19. Farahin ni baik ke nakal ke pendiam?
Pendiam tu my main character. Kadang-kadang nakal. Baik...tak seberapa. Need improvement. hohoo

20.  Lastly...boleh bagitau tak 3 kemahuan yang Farahin nak?
i) Farahin nak jadi veterinary dan merasa menjadi ranger.
ii) Farahin harap artist kesayangan memeluk Islam suatu hari nanti. InshaAllah
iii)  Menjejakkan kaki ke Makkah semestinya.




Done! Farahin paling suka soalan ke-20. Huhu. Anyway, thankyu sebab sudi join segmen ini! Moga follower dan traffic blog Farah Nasir melambung-lambung tingginya! Hihii


Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...