Segmen: 20 Soalan Untuk Farahin

Assalamualaikum...
Err amacam tajuk? Macam dah hilang akal je Farahin ni kan? 20 soalan?! Huhu. Ya. Sama ada tindakan ini bodoh atau mungkin extraordinary, I don't mind. Hee. I make this segment is to challenge myself to know myself better. Why? Sebab Farahin sometimes tak jelas tentang diri sendiri. So apa kata anda uji Farahin dengan soalan-soalan supaya Farahin take time to understand myself. How's that? Boleh? Kalau boleh, jom ushar syarat.

Syarat-syarat penyertaan:
1. Seorang blogger dan semestinya mempunyai blog.
2. Warganegara Malaysia digalakkan untuk join!

Cara-cara menyertai:
1. Buat sebuah entry berserta soalan-soalan cepumas/panas anda.
2. Soalan maksima 20 soalan. Lebih daripada 20 soalan, wa tendang. hehe
3. Letak banner warna-warni ala-ala warna Jalur Gemilang di atas dalam entry.
4. Pastikan anda backlink-kan banner tersebut ke entry ini.
5. Tag 3 bloggers tersayang dan beritahu mereka.
6. Komen link entry anda di ruangan komen entry ini sahaja.

Till then, kalau free dan ada mood hendak menyakat Farahin, dipersila lagi digalakkan join segmen ini ya. Humbanlah apa-apa soalan sekalipun. InshaAllah Farahin akan jawab. hehe. Tetapi, soalan yang mengandungi unsur-unsur 18SX sama sekali haram diajukan kepada Farahin. I'm still under age you. hee. Farahin akan review setiap soalan-soalan anda dan jawapan Farahin dalam sebuah entry yang sama. Jadi, meyh pakat-pakat tembak Farahin dengan pelbagai soalan. Maybe extraordinary questions? haha

DEADLINES: 24th February 2013


SENARAI PESERTA









p/s: Anything, ask me in the comment :)

10 ulasan :

angel is dolly girl berkata...

DONE ENTRYYYY....
http://angelisdollygirl.blogspot.com/2013/02/segmen-bersama-farahin.html

eCha berkata...

first..!!

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-20-soalan-untuk-farahin.html

Noor Syazana bt.Mohd Shukri berkata...

Join segmen ini.

http://mashukrina.blogspot.com/2013/02/segmen-20-soalan-untuk-farahin.html

Mimi afiqah berkata...

Saye join

http://happysweetdream.blogspot.com/2013/02/segmen-20-soalan-untuk-farahin.html

Balqis Sarah berkata...

#p/s: Masa baca, jangan marah tau~ xD

http://balqis-sarah.blogspot.com/2013/02/segmen-20-soalan-untuk-farahin.html

Miss Kpopper berkata...

Saya menjoinkan diri...harap tak marah bila baca soklan saya ni..hehehe <3

http://miss-kpopper.blogspot.com/2013/02/jom-join-segmen-20-soalan-untuk-farahin.html

Terima kasih

Mimi afiqah berkata...

@Mimi afiqah OKEY dah reply :)

Yuuyaa 。◕‿◕。 berkata...

JOIN!
http://creamy-berry.blogspot.com/2013/02/segmen-20-soalan-untuk-farahin.html
hrp jngn mrah..hohoho~ :P

Amira Idayu berkata...

JOIN ! :D

http://mylifenotyou.blogspot.com/2013/02/jom-join-segmen-20-soalan-untuk-farahin.html

michelle De hunny berkata...

20 soalan? ngee..
good luck ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...