Long Live RAFF's Gurlz!!

Assalamualaikum...
LONG LIVE RAFF's gurlz!!
Yeah! RAFF's gurlz tu nama group kami.
R-Raidah, A-Aznie, F-Farahin, F-Farrah.
Happening giler!
Siang tadi dapat window shopping dengan dia orang.
Buat onar kat Kluang Parade & Kluang Mall.
Sempat juga dia orang teman Farahin daftar ambli lesen moto.
Wish me luck! Huhuhu

For the first time, Raidah join kita orang.
Usually, kami keluar bertiga je.
Ni lebih fun than usual.
All members were in!
Memang enjoy giler-giler lah.

For the first time juga,
Farahin karaoke.
Nampaknya tempat 'penonton' telah digantikan oleh Raidah.
Now it's my turn to 'show off'! Hahaha
Amacam? Sedap tak suara I, kawan?
Lagu Takkan Terpisah tu.
Duet dengan Farrah. Hihi
Lob you lah Black!

Macam biasa, kalau pergi shopping takkan lupa beli komik.
Farahin ada beli dua komik.
Sebab duit berkepok-kepok,
so why not keluar banyak sikit.
I bought Kembar Da' Best & Persis Dandelion.
Memang dah lama mengidam Kembar Da' Best.
Tapi baru dapat beli hari ni! Huhu
Both komik superb!!

Okeylah. Done here.
Sorry about my selca yang tak seberapa tu.
Happy sangat. Tu yang pose depan webcam. Hahahaha



Salam Maulidur Rasul! :)


Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...