Happy Chinese New Year!

Woot woot!
Does it have been too late to wish
Happy Chinese New Year?
Act like I care? huhu
Shortly, dah lama tak post apa-apa di Super Junior.ᴱᴺᵀ kan?
So hari ni Farahin nak story about yesterday experience.
Semalam Farahin and the gang pergi raya one of our chinese classmates.
Oh! Should be ex classmates. Hihi
Nama dia Yap Jia Yan. We called her Jia Yan.
Di rumah dia, merasalah kami air kotak sunflower...
kit kat, limau besaq and coklat bar hazzlenut.
Yumm Yumm!
Kenyang alhamdulillah! Hihi
Sehingga itu, try ushar gambar yang kami snap semalam.

Jia Yan, Raidah, Farrah and Me :)

Second picture. Ang pau~~~

Muka-muka model tak berbayar....hahaha

Ups! Sengaja posing terlebih. Peace~~~ huhu

Yang ni memang keji.
Dia orang sengaja snap dua orang je.
Farahin mana?
Pergi ambil helmet dalam rumah.
Location: my home

But still, kurang satu member.
Let me mention here, 4 IS THE NUMBER.
So kalau bertiga je, macam tak complete.
Aznie!! Eoddieseo?!!
Time best macam ni lah awak balik kampung pula.






p/s: Happy Belated Birthday To Kyuhyun Oppa! Long Live Prince KyuKyu~!




Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...