Best Friends Giler²

Assalamualaikum...
Hello bloggerz!
I'm back! Huhu

BEST FRIENDS GILER².
Yeah! First of all,
let started this with pictures...!!
Haa...itu our first date in april.
Hurmm...rinduuuu serindu rindunya dekat my gurlz.
Tarikh pada hari tu...21/04/2014
Location...kedai pakaian muslimah tempat Ana kerja.
Kedai tu taukenya ialah our English Teacher, Madam Maria Salihan.
Sebab tu boleh aje buat onar dekat situ. Kikikiki...

That day...we've so much fun and laughs.
Sampai tegang muka dibuatnya. Huhuhu
Selain snap sana sini,
ada juga kita orang buat mv parody.
tak ada lah parody mana.
Lebih kepada mengaibkan diri sendiri ada lah. Hahaha
Apapun, memang best!
First, kita orang buat gwiyomi yang tak berapa nak gwiyomi(comel).
Next, tiba-tiba tersampuk hantu Girls Generation/SNSD dengan lagu Gee.
Then hantu SNSD dah blah, hantu Wonder Girls pula mai.
Tepuk amai-amai sambil sebut...
"I want nobody nobody but you!"
Alahai...gedik semacam.
Entah apa-apa je. Hahahaha...!!

Part paling goes to reality
bila kita orang konon buat interview about our friendship.
Hah! Masa tu terbongkar segala pedas pahit masam
yang dok simpan dalam hati ni.
Tapi yang pasti, tak ada sesiapa yang makan hati.
Sebab kita orang kan BEST FRIENDS GILER². Hee
Err...betul kan tak ada yang makan hati? Gurlz...

And yesterday, Farahin ada viewed a post on fb that tagged by Ana.
OMO! We all got Matrikulasi Johor!
Manisnya Allah! Romantiknya Allah!
Nampak sangat Allah sayang friendship kita orang. Huhu
Alhamdulillah...
Mungkin memang ramai dapat Matrikulasi Johor.
Maybe some people fikir there's nothing to be surprised or celebrated.
But for me...this is something.
A thing...like a gift. Hihi
However, dia orang plan nak ke IPG.
Itu...Farahin tak boleh buat apa-apa lah.
I'm alone...huwaaa...!!
hikhiks. mengada-ngada betul.

Ehem. Ehem.
Time for an announcement!
Sidang parlimen Super Junior.ᴱᴺᵀ dibuka!
You guys yang ada cadangan, usul atau expriences nak share,
jangan segan silu malu nak komen ya!
I really need support to make decision right now! Huhu

My main question:
Should I stop waiting for upu?

Sebab bila dah dapat matrikulasi johor ni
jadi kurang confident pasal upu.
Will I get it? Can I get it?
Am I qualified enough?
apapun, Farahin memang berhajat nak belajar...belajar...dan belajar.
Even I'm not a book worm,
sometimes challenge yourself with knowledge quiet fun. Hihihi
*macam tak serik-serik aje stress sebab belajar* lol (>_<)

Err...I got 3A*Eng,Sej,Math* 2A-*Bm,Ag*
1B+*Fizik* 1B*Add Math* 2C+*Bio,Kim* during my SPM.
What say you?
Pali...pali! Comment this ASAP.
Bukan komen asap ya. Hahaha
Comment me As Soon As Possible. Kekekeke

Hashtag: Awek Keliru
lolololololol... (≥⌂≤)






Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...