Daring Or Annoying??

Assalamualaikum...
Hey, peeps!
Straight to the point.

DARING OR ANNOYING??
Itu adalah soalan.
Nampak aje tanda soal tu kan,
surelah itu soalan.
Haha...buat lawak bodo pula Farahin ni.

See This !

And This !

yeah...i know...
tudung tu nampak pelik kan?
sebab Farahin tak iron....hehehe

Hmm...this was my first time styling the "tudung bawal"....
it started when i watched video of styling "tudung bawal" yesterday....
which also my first time. Hihihi
Then, entah kenapa macam mana bila about two hours ago
i started challenged myself.
No video.
There were only me, tudung bawal and mirror. Hohoho
Farahin lilit sana lilit sini....
dan itulah hasilnya.

For the first try,
Farahin cuma nak cuba-cuba aje.
Then tiba-tiba rasa nak cuba lagi.
Other style.
Next, macam dah gian pula.
Lastly, berhenti sebab dah letih.
Hahahaha...

Tak sangka.
Seronok juga menggayakan tudung ni.
Even this was my first time,
tapi rasa macam dah biasa buat aje.
kekekekeke...

Style yang Farahin created tu beyond
my imagination and things that i had watched.
Farahin puas hati dengan my first try.
Tapi...nak juga tahu apa kata you all.

Daring Or Annoying??


Imagination is not a dream but a plan.




p/s: oh! May first post rupa-rupanya. Hahaha




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...