Lencongan Duit Syiling

Assalamualaikum...

Hello, peeps!
Farahin blogging lagi...
Tajuk malam ni Lencongan duit syiling. Haha
Apa punya tajuklah tu.

Jom singkap semula kisah semalam. Haa
Yesterday Farahin went shopping sakan
dengan my dear awex.
Yalah. Awex aje ada. Dah boyfren tak ada. Hoho

Then, ada moment tu lepas keluar dari Popular
Farahin terjatuhkan duit syiling. Sekeping aje.
Tapi dia bergolek tu melencong terus ikut corner.
Memang kelakar. Orang lalu-lalang pun tengok aje.
Farahin and my awex pun sama. Tengok aje.
Takkan nak kejarkan dah dia melencong jauh macam tu.
3 ke 4 saat juga kitorang berdiri aje tengok syiling tu bergolek.

Memang ni first experience.
Selalu duit syiling jatuh kan bergolek setempat aje.
Yang ni melencong kemain jauh. Bunyi kuat pula tu.
Padahal sekeping aje.
At last, ada amoi kecik ni ambilkan.
Baik kan? Tak racist.
Macam ni baru betul didik anak. Huhu

Adehhh....asal teringat aje mesti nak gelak.
Dulu2 selalu kitorang ada kes dengan longkang.
Korek aje post2 lama dalam blog ni. Mesti jumpa.
Apapun, memang best bila ada unexpected moment macam ni.
Moment macam ni yang paling kuat dan mudah untuk kita ingat.
Well, Farahin memang sukakan something rare and different.

So, itulah singkapan kisah semalam.
Esoknya will going back to UMP.
Gonna miss my dear awex ni.
Balik raya ni pun sebab homesick dengan dia.
Bunyi macam keji, kan?
Orang lain homesick dengan parents.
Tapi Farahin dengan awex.
Janganlah judge the book by it cover.
Nak buat macam mana.
Hati tak boleh tipu kan.
LoL...cakap apa ni...Hahaha

Okeylah. Gonna end my story here.
Eh! 12.30 a.m pagi dah.
Tidur jom! Bubye.
See you soon.





p/s: Rasa macam balik UMP nanti mesti kena tembak dengan Quiz/Test sume.













3 ulasan :

Lissa LaLissa berkata...

mesti awkward kan tengok duit tu begolek.. haha

ELFarahin berkata...

@Lissa LaLissa awkward ye...kelakar pun ye. haha. thanx sbb bce ^^

Mizz Aiza berkata...

Nasib baik tak tergolek masuk longkang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...