Lama Ku Tunggu

Assalamualaikum...
Hello, peeps!
Yeahh...lama ku tunggu.
Lama Farahin menunggu follower bertuah ni.
Lama Farahin menunggu nombor misteri ni.
Akhirnya, hadir juga yang ditunggu-tunggu!
Let me introduce you, Alice!



Tu header blog Alice.
Baca tu, a blog about personal life
and random things.
Tertarik nak stalk and korek rahsia Alice?
Mari...mari...KLIK sini.

Nampak biography Alice kat sidebar,
nampaknya penggemar hamster.
Rasanya dah sedekad lebih Farahin tak nampak hamster.
Terasa betapa fluffy and lincahnya hamster ni.
Dengan tangan dan kakinya yang kecik molek tu.
Hidung tu asyik terkemut-kemut aje.
Tak tahu apa yang dibau-baukan. Huhu

Alice officially anak jati Sabah.
Wah! Jauh merantau hingga ke blog orang Johor ni. Haha
Batch '94. Ups! Kena panggil kakak ni. Hehe

Tak puas stalk biography kat sidebar aje,
turun sikit tengok archive pula.
The blog just published this year!
Newbie ke? Tapi blog cun macam pro. Huhu
So moh meriahkan kotak follower blog Alice.

To Alice, kotak follower tu janganlah sesekali disisihkan.
Sebab some bloggers can't follow by only unofficially button.
Just like me. Since dah ada kotak follower tu,
Farahin pun gatallah follow back. Haha

Okeylah. Done here.
Gudnite. Bubye.









Mati harimau meninggalkan belang.
Mati seorang penulis meninggalkan penulisannya.









9 ulasan :

Ms. Kejupenyet berkata...

no yg cantikkk.. tahniah ye trcpai jugakk stlh pnt menunggu tu ye.. huhuuu

leya yeolly berkata...

tahniah elf . hihiihih

Busyra Bt Takiyudin berkata...

wahh. cntik no tu. tahniah

Busyra Bt Takiyudin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Alice_❤ berkata...

Morning Farahin , wah .. ada orang introduce kan kita lah.. tak sangka boleh jadi lucky follower farah.. Menaikkan lagi semangat alice untuk maju dalam dunia blog ni. hihi. btw , tq farahin :)

ELFarahin berkata...

@Alice_❤ nitez here. huhu. farahin pun lucky at last dapat juga follower #1111. selalu sipi2 aje. naik turun, naik turun. finally alice muncul juga! ^^

ELFarahin berkata...

@Busyra Bt Takiyudin terima kasih baca :)

ELFarahin berkata...

@Ms. Kejupenyet alhamdulillah. terima kasih ^^

Melissa Muklis berkata...

Bestnyaaaa.. tahniah. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...