Sebastian Michaelis

Assalamualaikum...

Hello, peeps!
Kali ni nak cerita about cosplay make up
and of course 'Sebastian Michaelis'!
Tahu ke siapa Sebastian ni?
Yang otaku mesti kenal and adore giler
butler of the hell ni kan.
Sebastian Michaelis ni main character
dalam anime Black Butler.
Dia memang handsome and perfectionist! huhu

So...nampak video yang Farahin tampalkan kat atas tu.
Tu video tutorial cosplay make up Sebastian Michaelis.
Cosplay tu apa? Costume Play. Cos-Play. Main kostum.
Ada dapat apa-apa gambaran tak?
Memanglah mana otaku yang in deep dalam cosplay ni
mesti akan join mana2 festival cosplay sedunia kan.
Farahin kenal cosplay ni pun masa 11 tahun dulu
bila mula beli majalah Gempak Starz.
Dari situlah mula minat manga, anime...semua tu.

Lately, rajin Farahin search video2 tutorial
untuk cosplay make up ni.
Macam best aje. Nampak diorang memang enjoy
dengan apa yang diorang buat.
Mostly video dari Europe.
Nampak tak besarnya kuasa Jepun ini. Huhu
Macam video tu, spanish katanya.
Farahin tengok memang dah ada iras Sebastian
even tak make up. Hidung dia yang paling meletop!

Okey. Tu aje nak cerita.
Tak hebat mana pun. Haha
Bubye. See you soon.



Jang Geun Suk pun hado! aigoo \(^0^)/






p/s: ada jugak rasa nak cuba2 cosplay ni. Ups! ^^












2 ulasan :

Melissa Muklis berkata...

Lissa pun layan anime, paling suka tengok fairytail. hehehe

ELFarahin berkata...

@Melissa Muklis tak layan fairytail sbb panjang sangat. tak larat nak nonton. cukuplah dengan naruto tu ha. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...