Mini Giveaway by Myra & Ina

Assalamualaikum...

Wah wah wah! Kan dah cakap.
 Sekali main GA ni sure gian punye.
Lagi2 bagi blogger yang hiatus kejap2 macam Farahin ni.
Anyway, GA ni memang gojes!
Hadiah gempak2 tapi syarat simple dimple je.
Tekan banner untuk JOIN.

Due Date: 15/12/2015














p/s: stalk about blogger. adik! akak pun giler kawad juga. huhu



8 ulasan :

Aqilah Azmi berkata...

goodluck!! wuhuw

Shikin Razali berkata...

Ganbatte, sis.. =)

Kookie's Bae berkata...

salam singgah dari GA yang sama...semoga berjaya.... Fighting!!^^

http://myon9-diary.blogspot.my/2015/11/mini-giveaway-by-myra-ina.html

Ainur Athikah berkata...

Salam..singgah sini :)

http://boladuri.blogspot.my/2015/11/mini-giveaway-by-myra-ina.html

Cik Adda berkata...

Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)

Giveaway Disember 2015 Cash RM500 by Emas Putih(15 Dis)

Mini Giveaway by Myra & Ina (15dec)

JOM SHOPING DENGAN PS IKEA PERLIS (30Dec)

Cik Yanie berkata...

Blogwalking dari GA yg sama http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2015/11/mini-giveaway-by-mira-ina.html

sofie adie berkata...

best of luck ya!

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...