Tadaima

Assalamualaikum..

Image result for survive images

Tadaima! Ecehh... acah2 jepun pula. Huhu
I'm home! Rindu pula kat Super Junior.ᴱᴺᵀ. Hihi
Teringat dekat orang. Haha

Dah 3 minggu Farahin kat ump.
Officially second year student of computer. Ehem.
Bajet senior jap. Haha

My day is getting busier and exhausting.
But i'm fine.
No matter what, that's life.
Gonna get stronger!
Fight for myself. Yosh!

For tonight, I've assignment to submit.
Baru tahu hari ni. Haish.
Itulah. Jadi student kena alert.
Tapi tak alert juga. Haha
My bad.

Apapun, gonna get it done tonight!
Pray for my best, peeps!
Onegaisimasu! Huhu

Okay then. Pendek je kot post ni.
Dapat distraction dari roommates ni.
Riuh beno. Oh! Roommates?
Maybe gonna talk about them later.
Inshaallah.

Sayonara! Mata ne =)





LIFE is about survival.
So DON'T Give Up and keep SURVIVE!

















Usang

Assalamualaikum...


wah wah wah.. lamanya Farahin hiatus.
sunyi beno gayanya blog ni. huhu

anyway, semester break dah nak habis.
Pahang dah memanggil-memanggil.
malam ni dah kena packing barang.
malasnya lahai.. huhu

Miss the day I used to be active blogging.
Apapun, not gonna let this blog die just like that.
At some times, Farahin mesti titipkan khabar di sini okey. Ecehh..

Hmm... nervous nak masuk semester 3 ni.
Ya... Farahin dah nak masuk tahun 2.
Mengejar degree yang menunggu di garisan penamat tiga tahun lagi.
Inshaallah.. forward to the best future ! Amiin

To you all, thank you sebab stay follow Super Junior.ᴱᴺᵀ.
Dah nampak dah ada beberapa orang dah pergi.
Never mind. Yang penting korang ada. Hihi

Till then, done here.
Ada masa, ada mood,
Farahin buat post lagi okey.
Assalamualaikum.
Bubye, cutiepie ^^







LIFE not always BEAUTIFUL
but we can make it BETTER.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...