0pPa ^^

Hmmm~tadi baru post entri bertajuk 'Mr Movie Tweet !' kan.Itu draf sebenarnya.Buat masa tengah maghrib.But then,parents ajak dinner kat luar.So save dulu.Jadi,tadi baru postkan.Huhuhu...Ok.Tadi masa dalam perjalanan pergi,saya sempat senyum sorang-sorang dalam kereta.No wonder? Tiba-tiba teringat dekat Yesung oppa.Huhuhu... ^^ Just terbayang wajah dia ja tapi tersenyum-senyum macam orang tengah bahagia sangat.Hihihi...rasanya parents tak nampak kot sebab dalam kereta gelap.Hehehe...After that,bila dah sampai dekat kedai,order.Masa menunggu makanan sampai tu,jari saya main-main dengan mulut cawan yang masih penuh dengan TehO panas tu.Entah apa yang kepala yang saya fikirkan pun tak tahu.Huhu...Then bila makanan dah sampai,dah siap makan nak balik.Sekali lagi dalam kereta tersenyum sorang-sorang.Hahahaha...angau betul.Yep!Saya terbayangkan muka oppa lagi.Hihihi...mungkin saya rindu dekat oppa or just saya yang nak berimaginasi sendiri.Apapun,I LOVE that ! ^^ Apa salahnya teringatkan wajah kekasih kita.Normal kan.Oklah.Itu ja untuk bab ni.Terima kasihlah sebab sudi membacanya.Spread Sapphire Blue L0V3 For SJ ! ^^

You know? Bulan malam ni cantik.Bulan sabit. Kecil ja. Bintang pun tak berapa nak banyak. Subhanallah~Itulah kuasa Allah s.w.t.Huhuhu....Bulan tu cantik secantik oppa saya. ^^

No comments :