Mr MoVi3 Tw3et !

Huhuhu...rindu dekat EverLastingBoyfriend saya Yesung Kim Jong Woon~ ^^ Tadi dia tweet,terlepas rindu.Yalah,saya ni pun jarang buka twitter so,jarang jugalah nampak tweet dia.Semalam saya on twitter dia tak tweet pun~Saya pergi ke profile dia tengok apa yang dia updated yang lepas-lepas.Huhuhu...so,tadi dia tweet pasal movie kegemaran dia.Maklumlah,Boyfriend saya ni kan Mr Movie.Movie yang dia recommand tadi bertajuk 'Pride & Prejudice'.Lagi satu pasal Boyfriend saya ni,dia memang suka tengok cerita-cerita English.Ya~I know...Our oppa is International ! Hahahaha...Ok.Based on movie-movie yang oppa recommand,saya mula ber-psikik,pada pandangan saya oppa suka belajar tentang kehidupan.Sesuatu yang benar dan semula jadi.Hebat kan ! Itu menunjukan oppa berfikiran matang dan logik.Cara dia berfikir adalah tenang dan tidak terburu-buru.Ini just dari pandangan saya tentang diri oppa.Yalah! Saya ni memang tak boleh menahan diri daripada terus ber-psikik bila saya tertarik akan sesuatu itu.Hehehe..Ok.Saya mula mengagumi sifat oppa tu. ^^ He's so cool ! I LOVE that a lot.Huhuhu...you know?Since saya buat penilaian ni,saya berharap saya dapat kenal oppa dengan lebih dalam lagi.Could I? ^^ Bukan kenal sekadar diri dia yang seorang artis,yang sibuk diperkatakan sebagai 4D sebab berperwatakan lain dari member-member SJ yang lain,bukan sekadar kenal dia yang bernama Yesung. I Really hope I could know the real Kim Jong Woon.Either from his outside character or inside.I wanna know more about him. :)

Hari tu saya ada tengok sebuah video pasal oppa.Dalam video tu oppa bercerita pasal ayah dia yang sangat menyokong dia dalam bidang hiburan.Even ayah dia kemalangan,dia tak diberitahu.Oppa menangis bila dia bercerita pasal ayah dia.Yes.Dia anak yang baik.Saya kagum dengan oppa.Oppa ada kata lagi,dia masuk dalam bidang nyanyian ni pun bukan kehendak dia sebelumnya.Oppa tinggal di luar bandar dan bagi dia menjadi seorang penyanyi adalah sesuatu yang sangat tinggi dan sangat besar untuk dicapai.Tapi,tanpa pengetahuan dia,ibunya telah mendaftarkannya dalam ujibakat melalui online.Dari situlah,oppa mula menceburkan diri dalam bidang tersebut.Semasa bercerita pasal ibunya pun oppa menangis.You know what?Bila saya tengok air mata oppa,air muka oppa,sebenarnya oppa sama ja.Dia cuma seorang manusia biasa.Dia bukan 4D or what. He's normal.Normal but Special.And also Precious. :)

Oppa , ELF are always here to be with you. We'll stand together. Sapphire Blue must cover the world. Till the end we will make another And... PR0M15E T0 13ELIEVE

Come!Sign up twitter and follow our Mr Movie ( http://twitter.com/#!/shfly3424 ) :)

No comments :