k3yCh@iN !!

Posted by | On | | 0 Comments
Semalam pergi shopping dengan Farrah,Yasmine and Of course mak saya tak boleh tinggal . Huhuhu ... Saya ada beli novel bertaju 'Tak Mungkin Dia' by Rania Firdaus . Baru baca sikit . Best juga ceritanya . Sebelum balik semalam , sure memang tradisi kalau pergi bandar tak sah kalau tak singgah ke Jovial atau Sinajaya . Dua kedai serbaneka ni tempat tetap untuk saya cari majalah Kpop dengan Novel grafik ^^ hehehe... So,semalam singgah Jovial . Cari majalah Kpop tapi tak ada yang berkenan . So,saya carilah keychain yang pada minggu lepas masa pergi bandar saya tak sempat nak beli . Pada mulanya , saya belek-belek ja keychain yang ada . But then , saya nampak keychain cartoon Eunhyuk . Saya tengok betul-betul , keychain cartoon Yesung pun ada ~ ^^ Saya dah decided nak ambil yang tu tapi saya ternampak pula yang kesepuluh-sepuluh member punya . Yang itu bukan cartoon . That time , dah mula keliru . Tak tahu nak pilih yang mana . Saya nak sangat yag cartoon Yesung punya ~ Tooooo kyute !!! But then saya fikir-fikir , even saya sangat sayang pada Yesung , dia bias saya , dia EverLastingBoyfriend saya , secara kesuluruhan saya sayang Super Junior even saya sayang Yesung lebih sikit daripada yang lain. Hehehee... So, saya batalkan niat nak ambil keychain cartoon Yesung and choose yang member punya. Kalau saya bawa duit sendiri , bolehlah beli dua tapi pakai duit mak ni better jangan boros . Sesetengah orang dewasa takkan faham yang kita rasa. Pada mereka , logik mereka , akal mereka , 'membazir je ....'.So,saya ambil satu ja. Tapi bila dah sampai rumah , kempunan pula ~ rindu dah dekat keychain yang cartoon Yesung tuuu~~ urmmm ~~ kalaulah ada yang nak belanja ~~~ huh ~ T^T

saya masih kempunan ni ~ T^T
nak keychain Yesung tu ~~~~ T 3 T
READ MORE>>

kAlaH L@gi !!!

Posted by | On | | 0 Comments
Ah ~ maaflah sebab kata ... SHIT ! Teruklah saya ni ! Saya ingat saya dah kuat rupanya tersangat lemah tahap gaban ! Saya unblock seseorang bercadang cuma nak took alook on her FB but then , saya tak boleh block dia balik selagi belum sampai 48 jam ?!!!!! SHIT ! Eat Food ! Eat Twice ! Eat Trice ! Lepas tu , masa saya tengok FB dia , she use timeline so dia ada cover picture yang besarrrrrr punya . Sebesar-besar cover , dia letak gamba mereka berdua ?!!!!!! Saya cuba mengelak daripada memandangnya . Scroll ke bawah , pun ada gamba tuh ! SHIT !!!! tulis di situ , " **** menukar gamba kulitnya . " Sure memang ada lah gamba tuh ! Menyesal saya unblock dan melawat FB dia . Saya tak patut lembut hati ! Saya tak patut dengar cakap hati saya yang kononnya rindukan kawan lama ! Haktueh !!!! Aku takkan rindukan dia pun ! Hati saya jahat ! Tak boleh dipercayai ! Buat keputusan terburu-buru ! Macam tak puas telah disakiti sebelum ini kan ! Tengok sekarang ! Jasad dengan hati terguris lagi ! Jangan buat lagi Hati ! Jangan merayu atau mengampu apa-apa lagi kepada Otak supaya bertindak bangang ! Ingat tuh ! huh ! Saya dah ada Kim Jong Woon ! Tak perlu nak rindu mereka berdua ! IT'S USELESS ! RIDICULOUS !
READ MORE>>

My DuTy , My J0b , My Hom3WoRk !!!

Posted by | On | | 0 Comments
Waaaaaahhhhh~ banyaknya homework . Add math ni ... soalan suka main pusing-pusing . Pening dibuatnya . Huhuhu .... Bahasa Inggeris pula buat karangan ni lemah betul ! Otak karat lah katakan ... Hehehee... Yang lain-lain tu okey ja. ^^ Hari ni dah hari Ahad. Kejap ja kan. Tinggal 2 hari ja lagi cuti. Huh~ Then , hari khamis nanti petang bertugas sebagai Pustakawati dekat library sekolah. Tak baliklah jawabnya ~ lunch kat kantin ja lah ~ huh ~ cikgu cakap nanti cikgu buatkan ves . Of course bukan free . Kena bayar mey ~ hope murah lah .... bawah RM 20 pun dah bersyukur ^^ yalah ... parents ni sensitif betul bab-bab duit ni .... hidup sederhana tapi apa yang kita hadapi terasa susah kan ? Itulah dugaan hidup ~ hmm.... homework dah cerita , duty pun dah , apa kata cerita pasal job pula ? bukan 'job' kerja ... tugas juga . Tugas saya untuk membuat 3 jadual . Jadual kelas , Jadual tugasan kelas dan carta organisasi . Rasanya takkan siap dalam cuti sekolah ni . Really need a help lah .... Better , saya memang konfem nak buat Jadual kelas . Jadual tugasan and carta organisasi tu kalau tak larat , berilah kepada sesiapa yang volunteer nak buat. Hehehe... Dengan homework yang tak cukup tangan , tak cukup ruang lagi .... pergh ! Memang tak ada masa mey ~ Okeylah . Ni ja nak dibebelkan . Huhuhu... Bye . Assalamualaikum .
READ MORE>>

ELFollowers

it's the only life to live. death is not a choice. Live ! -20/12/2018-