Oh! Nak Raya Dah ke? HAHA...

Posted by | On | | 4 Comments

Assalamualaikum...
HAHAHA~!! Kenapa dengan Farahin ni? Gila dah ke? Atau sawan? Habislah. Esok entah boleh puasa ke tidak. Hohhoo...Ehem! Bukanlah. Farahin ok je. *'Ok' ialah alasan bagi orang yang tak Ok* Alright. I admitted. I'm not too ok. Hmm...Dah nak raya ke? Owh...Happy nya! Hahaa...*ketawa tak ikhlas*. You know what? I feel nothing about celebrating Raya. Ya. Kalau bab-2 hantar wish, kirim salam dan maaf tuu, yes I did. Tapi...I feel nothing lah. Bak kata orang Melayu, takde feeling lerr. Bila Farahin perhatikan emak busy bersihkan and hias rumah, I feel sad. It really touched my heart. Apa yang hati Farahin bisikkan, "Hmm...beriya betol mak aku nie. Aku tak rasa apa-apa pun." Tak rasa apa-apa. Ia adalah ayat yang sinis. And sounds quite JAHAT. I don't know  why. I just feel boring(??). Annoying(??). Ahh...fikirkan benda ni and try harder untuk faham perasaan ini, automatically make my mood down. Stress? Maybe? I just feel...same(??). Like usual(??). Or maybe...WORST. Huh...Anyway, Selamat Hari Raya! Ah! Mesti mood korank down kan bila baca entry Farahin nie. Maaflah. Tak berniat pun. Cuma nak luahkan apa yang mengusutkan kepala, menyesakkan hati ini. 



READ MORE>>

Terbantut. Tsk Tsk!

Posted by | On | | 2 Comments
Assalamualaikum...
Subhanallah...mencabar iman sungguh! Gara-gara sangat tercabarlah, perut pun jadi cepat lapar. Uiii~ tinggal beberapa jam saja lagi hendak berbuka. Sabaq...sabaq. Hmm...Farahin berniat lagikan berhajat hendak JOIN sebuah GA ni. GAnya BEST kowt! Sponsor pun tidak ramai. So, it's SIMPLE! Simple lah sangat kann bila one of the sponsor's blog loading macam nak rak. Rasa macam nak je Farahin lambung katil Farahin ni naik ke awan. Kalau siapa yang kena hempap tu, saya minta maap. Hehee...Lama sangat loadingnya yop!! Hang hendak aku reload berapa kali?? Semalam sudah dua. Hari ini sudah tiga. Blog nampak simple. Tapi berat lorh~~ Huh...Terbantut Farahin hendak JOIN GA tu. Tsk Tsk! Mesti pihak penganjur tu tunggu penyertaan Farahin coz Farahin sudah beritahu hendak JOIN GA beliau. Huh~~ mianhae...sob..sob...Tengoklah nanti kalau Farahin terbuka hati semula untuk JOIN. Mian...So, sebagai tanda maaf dari Farahin. Farahin promote GA beliau. Here's the banner. GA ini memang BEST! Kliklah banner tu dan JOIN ok!




READ MORE>>

ELFollowers

just because i'm a mental illness patient, doesn't mean i'm less human. -06/11/2019-