Bikin Sial Sama Awex !!!

Posted by | On | | 4 Comments
Assalamualaikum....
Fuyhh~! Best tak tajuk entry Farahin hari ni? Oh, BEST! Memang BEST kebaboom gitu kan? Well, Farahin bukan selalu guna harsh words ni kan. But tonight, let me show you how pedas my mulut. Hahaa...


Farahin sudah lama perhatikan hal ini. Ada seorang pelajar Cina tinggi 20 cm lebih daripada Farahin. I guess la. Academic, Kokurikulum, pergh! Terbaiklah juga kan. Nak kata handsome, muka agak-agak slenge juga lah kan. One about him yang buat Farahin panas berasap berapi mendidih segala dia macam SUWEY je kan. Wa kasi ludah sama lu la apek! Dia ni suka cocok jari dekat pinggang my girls friends. Macam BABENG! My BFF tak murah macam lu punya amoy lah! Farahin hendak saja report dekat guru disiplin kasi masuk lokap tak keluar-keluar kan BAGUS A++ gitu! Hendak kata bodoh, bangang, bengap; bijaksana. Tapi itulah. Entah apa sindrom hape dah yang dia alami. Suka-suka dia touched bahagian sensitif perempuan Islam. Even cuma di pinggang. Plus, my BFF bukan rela pun diperlakukan sebegitu. Woi! "Awex" wa bukan jalang la der! Kalau Farahin ni jenis yang panas baran, sudah lama lebam patah retak seribu badan dia even dia ni pandai taekwando. Macam BAGUS! Anyway, he never did that CIBAI thing to me. Well, I'm the only Muslim's girl in the class who is like a weirdo. Ada sometimes tu, apek ni suka-suka hati jantung limpa dia saja peluk Muslim gurlz. Yang diorang ni pun dah melompat macam nampak lipan dekat lantai. Lu memang macam SIAL kan apek! Ini sekali wa mention nama lu kat sini, tak pasal-pasal naik mahkamah nanti! Dengan aku-aku sekali jadi pendakwa! Dasar PENCABUL!! Eee~!! rasa macam nak saja aku ludah muka kau sampai tak kering air liur aku dekat muka kau. Puihh!

Ok. Entry ini memang agak tidak senonoh bunyinya kan? Well, perempuan pun ada tahap kesabarannya sendiri. Maruah kami bukan permainan. Maruah kami bukan cuma that *tuttttt* tapi seluruh diri kami adalah maruah kami. Kami bagaikan permaisuri yang tidak wajar diperlakukan sesuka hati bagaikan dayang mahupun gundik istana. Plus, this entry bukanlah about isu perkauman because I only mentioned about that Chinese boy. But that is the truth. That boy is Chinese who is intelligence in his academic. To be honest, Malay boy pun ada yang begini. But most of them, still know and realized how to respect the PURE one. Mereka sedar bahawa mereka kotor dan tidak layak untuk mereka menyentuh gadis yang bersih.




READ MORE>>

ELFollowers

at night, i was all sleepless. at day, i was almost soulless. -23/03/2019-