Sayu Hati Kakak, Dik...

Posted by | On | | 9 Comments
Assalamualaikum...
Annyeong! Selamat Malam semua! How's your day? Good? Alhamdulillah. Hmm...rindu rasanya pada blog biru Farahin ini. Rindu korang jugak! Hee~ harap dibalas kerinduanku. LOL. Just kidding. Okey. Let's start story-mory. Tadi dalam jam 8:30pm, I had a dinner with seketul daging ayam goreng. Yumm...berkokok Farahin mencekik daging ayam. Erk! Hahaa. Okey, meraban. But, suddenly Farahin rasa sayu pula tengok daging ayam itu. Why? Because its reminded me to my lovely Brother. Erk! Apa kaitannya my Brother dengan daging ayam? Huh...actually, my lovely Brother itu suka sangat makan ayam goreng. Hati Farahin rasa sayu saja bila teringat masa dulu while I was eating ayam goreng, adik kesayangan Farahin itu mesti duduk di sebelah Farahin tak pun di hadapan Farahin waiting for me to give some to share. Adik kesayangan Farahin itu mesti bising bila Farahin sengaja buat-buat tak nampak dia yang menunggu bahagiannya. Jealous lah tuu. So ketika Farahin makan ayam goreng itu dengan hati yang sayu, rasa macam hendak buat sup saja ayam goreng itu dengan Air Mata. Sedih sangat. Farahin rindu sangat dekat my lovely Brother tu. Dia sekarang di tempat yang jauh. Where? Dia telah dijemput oleh Ilahi terlebih dahulu. Ya Allah, aku sangat rindu padanya. Sungguh! Adik, kakak rindu sangat pada adik. Sorry sebab tak simpan ayam goreng tu sikit untuk adik. Farahin ada dua adik kembar tapi Farahin paling sayang yang sulung sebab dia yang paling lama hidup dengan Farahin berbanding yang lagi satu. Ini ada gambar dia as Sweet n Touching memori.



Kacak, kan? Dia lah makhluk Tuhan yang Teristimewa bagi Farahin.
Nama dia Boy. Suit dengan jantinanya, Jejaka Intan aka Jantan.
And... dia lah my lovely Brother ever!
Love him so much! Mmuuuaah!

P/S : Buat entry menggunakan On-Screen Keyboard sangat melecehkan! Keyboard rosak... (-..-")

READ MORE>>

ELFollowers

just because i'm a mental illness patient, doesn't mean i'm less human. -06/11/2019-