Segmen Jom Kenali Follower Anda by MawarAssufi

Posted by | On | | 7 Comments
Assalamualaikum...

Wah! Dapat jemputan khas daripada tuan blog untuk join ni.
Meh lah korang pun meriahkan segmen ni.
Simple je pun. Klik banner tu taw.


Menetap (Negeri) : Johor
Kerjaya/Study : Universiti Malaysia Pahang
Sebab Anda Blogging :
Bagi saya, diari adalah tempat di mana kita luahkan kata-kata
yang kita tak pasti nak luahkan secara depan-depan, bila dan bagaimana.
Jadi macam tu lah blogging bagi saya.

One of the best place to consider for me to share my thought and feeling. huhu

Pernah Join Mana-Mana Blogger Club?
Nyatakan kelab tersebut :
Tak pernah join. Tapi ada je yang add kat fb. so what. huhu.
Blogger Gempak Malaysia namanya.

TEMPOH SEGMEN : 20/11/15 - 30/11/15

Sekarang nak spread spell kat Fadh dan Nina

Yang Farahin tak tag tu bukan tak nak spread.
Buat syarat je. Korang pun join taw. huhu

Bubye.
Oyasumi! =)
















READ MORE>>

ELFollowers

midsem break is coming! yehett. -11/03/2019-