Bikin Sial Sama Awex !!!

Assalamualaikum....
Fuyhh~! Best tak tajuk entry Farahin hari ni? Oh, BEST! Memang BEST kebaboom gitu kan? Well, Farahin bukan selalu guna harsh words ni kan. But tonight, let me show you how pedas my mulut. Hahaa...


Farahin sudah lama perhatikan hal ini. Ada seorang pelajar Cina tinggi 20 cm lebih daripada Farahin. I guess la. Academic, Kokurikulum, pergh! Terbaiklah juga kan. Nak kata handsome, muka agak-agak slenge juga lah kan. One about him yang buat Farahin panas berasap berapi mendidih segala dia macam SUWEY je kan. Wa kasi ludah sama lu la apek! Dia ni suka cocok jari dekat pinggang my girls friends. Macam BABENG! My BFF tak murah macam lu punya amoy lah! Farahin hendak saja report dekat guru disiplin kasi masuk lokap tak keluar-keluar kan BAGUS A++ gitu! Hendak kata bodoh, bangang, bengap; bijaksana. Tapi itulah. Entah apa sindrom hape dah yang dia alami. Suka-suka dia touched bahagian sensitif perempuan Islam. Even cuma di pinggang. Plus, my BFF bukan rela pun diperlakukan sebegitu. Woi! "Awex" wa bukan jalang la der! Kalau Farahin ni jenis yang panas baran, sudah lama lebam patah retak seribu badan dia even dia ni pandai taekwando. Macam BAGUS! Anyway, he never did that CIBAI thing to me. Well, I'm the only Muslim's girl in the class who is like a weirdo. Ada sometimes tu, apek ni suka-suka hati jantung limpa dia saja peluk Muslim gurlz. Yang diorang ni pun dah melompat macam nampak lipan dekat lantai. Lu memang macam SIAL kan apek! Ini sekali wa mention nama lu kat sini, tak pasal-pasal naik mahkamah nanti! Dengan aku-aku sekali jadi pendakwa! Dasar PENCABUL!! Eee~!! rasa macam nak saja aku ludah muka kau sampai tak kering air liur aku dekat muka kau. Puihh!

Ok. Entry ini memang agak tidak senonoh bunyinya kan? Well, perempuan pun ada tahap kesabarannya sendiri. Maruah kami bukan permainan. Maruah kami bukan cuma that *tuttttt* tapi seluruh diri kami adalah maruah kami. Kami bagaikan permaisuri yang tidak wajar diperlakukan sesuka hati bagaikan dayang mahupun gundik istana. Plus, this entry bukanlah about isu perkauman because I only mentioned about that Chinese boy. But that is the truth. That boy is Chinese who is intelligence in his academic. To be honest, Malay boy pun ada yang begini. But most of them, still know and realized how to respect the PURE one. Mereka sedar bahawa mereka kotor dan tidak layak untuk mereka menyentuh gadis yang bersih.




4 ulasan :

Adi Putra berkata...

macam kenal jer apek tuh !

ELFarahin berkata...

@Adi Putra Kalau kenal, bolehlah kasi SOUND besaq-besaq dekat dia ya! ;)

Ikhwan Suhaimi berkata...

tegur dan explain dengan jelasnye terlebih dahulu.....(mungkin die tak paham )

agak2 dah tak makan saman, sile la ke bilik guru :)

ELFarahin berkata...

@Ikhwan Suhaimi memang hampehlah kan kalau "MUNGKIN" dia tak paham. Apa guna dia hidup kat Malaysia ni selama 16 tahun? Apa faedahnya dia berikrar Rukun Negara (5.Kesopanan dan Kesusilaan). Apa gunanya dia berjiran dengan orang Melayu? Apa gunanya dia bergaul dengan orang Melayu? Itulah dia. Dah Cerdik tapi berangan nak jadi BODOH!! Budak-2 Cina lain dalam kelas tak ada pun buat gurlz macam tu? Nak explain kat dia? Haprak jelaah! Dia tu telinga kemain besaq sayangnya banyak kumpul taik telinga. Entah-2 taik hidung pun hado! Grrr~~ ;((

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...