Ada orang minta....Freebies kah? He he...

Assalamualaikum....

Ohoiiiihoiii~! Aaaah! blushing blushing. Happy yang amat Farahin malam ini. Maklum, memang enjoy habis Hari Diwali hari ini. lol. Nampak sangat cerita tipu. Actually...yah dup dap pula rasanya.
(sudahlah kau Farahin. Tak payah nak over sok esaikted lah sangat. kan?)

Err...actually kann...Farahin happy sebab ini!






Waaahh~! Farahin semakin majukah? Hee...tak sangka sengaja tangan menggatal menggodeh IcoFx, terhasil pula header yang ada shadow. Tsk tsk...Terharulahh. Maha Besar Kuasa Allah kerana telah menganugerahkan daya imaginasi kepada Farahin. Alhamdulillah.

Ahaks! Over sangatkah Farahin ni? Maaflah. Maklum, budak baru nak belajar buat header. Hehee....So, sebagai tanda kegembiraan Farahin jadikan header di atas as Freebies! Hah, ambillah! Tak marah pun. Huhuu... Err kenapa? Headers tu mostly like only untuk ELF? Gwaenchana(Tak apa). Farahin sudah sediakan header yang sama tapi tak serupa khas untuk blogger yang bukan Kpoper/ELF.

Tadaaa~!






Farahin cuma ubah bahagian description tu saja. Amacam? Ok tak? Minta komen ya. Oh, ya! Minta dicuri juga. Tapi I bet these headers mungkin lebih suit untuk newbie kan? Eh, bukan nak kata blogger yang bukan newbie tak boleh ambil! Boleh saja kalau nak ambil even 3 headers sekaligus pun. lol. Cuma usually yang bukan newbie ni mesti sudah pro kan about mengedit header ni.
(Amboi, Farahin! Bukan newbie? Dah pro ke~)
Hahaa....

Oh, ya! One more thing. Header ini bersaiz 511 x 231. Maaf kecil. Boleh resize header menggunakan tutor INI. Selamat Mencuba!

Hohohhoo...pecah rekod first time edar freebies! Hohohhooo...!
Yabedabeduuu!

P/S : lepas ni boleh la repair header SJelfFoundland tuu. Tak pun, make a new one. Agagagag....(ketawa Mr.Crab)


1 ulasan :

raidah berkata...

wah.. maju2..caya lh..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...