MENCINTAI

3 Tahun...semua orang mengatakan ia tempoh yang sangat lama.Namun,biarpun saya kata ia tak begitu lama,saya mengaku saya menipu.Ia memang tempoh yang sangat lama bagi menunggu seseorang yang takkan-takkan sesekali kembali dan datang kepada kita.
3 tahun tu juga...saya berpura-pura bahagia mencintai dia.Ya.Memang saya tidak menangis atau merungut akan kesakitan yang saya rasa.Tapi tangisan dan kesakitan yang saya sorok tu buat iman saya tenggelam.


Honestly,saya pernah terhasut dek syaitan untuk menyukai kawan sendiri pada tahun kedua.Seorang perempuan.Saya tahu masa tu keadaan saya memang teruk.Oleh sebab saya tak mampu mencintai lelaki lain,saya cuba untuk mencintai kawan sejenis?Gila!Ya.Memang gila.Tapi saya lawan habis-habisan dengan hasutan tu.Saya cuba untuk berjauhan dengan kawan saya.Berhenti bercerita pasal hati dan perasaan dengan dia.Tapi apa yang kadang-kadang buat saya lemah,senyuman dia.Layanan mesra dia yang saya tak pernah dapat daripada kawan-kawan perempuan lain.Actually,she's not my best friend.Cuma...dia memang seorang yang mesra dan sangat peramah.


But now,she had gone.Saya dah jarang jumpa dia disebabkan kami berlainan sekolah.Alhamdulillah...perasaan bodoh tu dah pergi.Now,it's abaout that boy yang saya tunggu sampai 3 Tahun.Now,saya betul-betul nak berhenti.Sudahlah...Dia takkan balik.Takkan kembali.Sudah jelas semuanya.Dia pun dah lepaskan apa yang patut dia lepaskan pada saya.That words.Still playing in my mind."Oi kau!Jangan kacau aku dengan **** lagi.Kita dah tak ada apa-apa."Even he just commented on my fb,for me that should be something important for me.So,what should I do now?Forget him lah.Let he go.Like Yeong Saeng say,"Just let it go...let it go..."



Untuk melaksanakan proses melupakan dia sepanjang cuti sekolah ni,saya buang semua video-video cintan yang saya create yang still ada dalam laptop say.Saya buang brooch S
yang asyik melekat pada tudung saya and gantikannya dengan brooch huruf F yang saya beli.It's much better.And don't forget.I had blocked that couple.He and his beloved girlfriend.Shuh!Out from my list.Setelah buat semua ni...yup!I admit that I feel lonely.Coz it had been 3 years I loved a boy so much and now wanna stop.Then,I choose them.My official boyfriend.SUPER JUNIOR!Now,it's only about my oppa and my dad,men that I love now.Just them.That boy,I must kick!kick!and kick him away suweyyy~~hahaha.



Ok.Now,honestly I have more addict and love to oppa.They had been someone important to me.Even not much I can do for them,I will support as will as I can.Leeteuk,Siwon,Yesung,Shindong,Eunhyuk,Donghae,Ryeowook,Heechul,Sungmin,
Kyuhyun,Kangin,Kibum,Hankyung.I love them!Saranghae SUPER JUNIOR !!heee~ =)

4 comments :

Chenta Amna said...

:D . be strong my dear ...

syaawk02 said...

i love ur oppa too...huhu

Bisikan Hati said...

@Chenta Amna :: sure,I am.Thank you.

Bisikan Hati said...

@syaawk :: yeahh....you're in.hihihi...