N0 mOr3 'bisikan hati' bla bla bla~

Ehem ! Camne nak mulakan cerita ni ek ? Ehem ! adeh~ sakit tekak...batuk dengan selsema tak baik lagi ni...aigoooo~ Kejap . Bukan saya dah start bercerita ke ni?Hehehe....sengaja buat korang pening....LOL hihihi...ok.Saya rasa nak bercerita pasal 'bisikan hati'.Huh?Apa tu?Ha....ni lah nak khabak mai kat hampa...Sebelum ni blog saya bertajuk 'puisi | bisikan hati'.iyukkkkk~jiwang kan?*pulak* hahahaha...Okok,saya memang jiwang pun.Tapi sekarang tajuk dah tukar pun menjadi 'St0Ry oR p03mS ??'.Nak tahu sebab apa saya tukar? *Jom tengok perenggan kedua*

Saya tukar tajuk blog sebab hati saya dah tak berbisik dah~kalau dia berbisik pun,saya buat-buat tak dengar je.Bila hati saya dah tak berbisik,so there is no more puisi lah....kalau ada pun,saya takkan pindahkan ke hitam putih kot~*kertas lah awak*.Ah!buat apa?Buat sakit hati je taw.Saya ni bila berpuisi tu feelings melambung taw.Hehehehe...Tambahan,dulu saya buat blog ni sebab that person.Kira...ni salah satu cara untuk saya sampaikan perasaan saya.Tapi nampaknya tak berhasil pun.So,sekarang better kita berhijrah ! Ni dah tahun 2012 kan ^^ Semangat ! Semangat !

Sekarang ni adalah masa untuk pulihkan hati.Alah~tak usahlah kita bercerita pasal hal-hal yang menyakitkan hati tu.Better kita bercerita pasal SUPER JUNIOR & ELF . Huhuhu...sekarang,no more cerita pasal cinta segi,putus cinta,bla bla bla bla....sekarang ni saya tengah jatuh cinta dengan SUPER JUNIOR & ELF.Dunia saya sudah diwarnai dengan Sapphire Blue dan hati saya sedang terisi dengan SUPER JUNIOR.Ecspecially,Yesung oppa.Kkyaaaaaaa~sayangnya kat dia~~ketat,sendat,melekat...semua ada ^^ hahahaha...and even Leeteuk bukan bias saya,dia pun menjadi keutamaan.Sebab dia adalah The Best Leader Ever ! Abang Long yang terbaik buat SUPER JUNIOR & ELF ! ^^ Oklah.Sampai sini ja.Lepas ni nak tulis cerita lain pulak *maybe* ^^

No comments :