nArUt0

Umur saya dah 16 tahun.Perempuan lagi.Tapi macam mana pun,saya masih menonton kartun kanak-kanak.Huhuhuhu.Kartun kegemaran saya ialah Anime Naruto.Saya minat Naruto since sekolah rendah lagi.Sejak kenal Anime Naruto,Shin Chan dengan Doraemon dah tak beri effect dah pada saya.Hehehe...Saya suka ceritanya yang berkenaan ninja-ninja muda dan mempunyai banyak pengajaran.Daripada Anime Naruto,saya banyak belajar pasal persahabatan.Dan itu memang beri impak besar pada saya.Saya memang sayang pada hubungan yang namanya persahabatan.Melalui persahabatan,kita mampu membentuk kekeluargaan biarpun tiada pertalian darah.Ajaib kan?Walhal,zaman sekarang ni,anak-anak muda lebih akrab dengan persahabatan daripada kekeluargaan.Itulah yang dinamakan kekeluargaan dalam persahabatan. ^^

Anak-anak muda sekarang lebih banyak berkongsi cerita segalanya dengan sahabat mereka.Ikutkan,macam tak ada rahsia je kan?Betul lah tu.Yang dinamakan persahabatan yang tulus itu tak mungkin ada pengkhianatan.Kita mesti saling percaya-mempercayai.Betul tak?

Saya pun lebih banyak berkongsi cerita dan hati dengan kawan-kawan saya.Apa yang tak terluah,tak terkata dengan ibu bapa,saya akan luahkan dan katakan pada mereka.Senang kata,kawan-kawan lebih memahami kita.Siapa setuju Hands Up!Huhuhu...yep!Betul.Kawan-kawan lebih memahami kita.Memang ada yang cakap ibu bapa yang lebih memahami anak mereka.Itu kalau ibu bapa yang nak faham kalau yang tak?How's that?Fikir-fikirkanlah.Hihihi...

Saya mengagumi tiga hubungan.Yang pertama,kekeluargaan sebab ia penuh dengan kemesraan dan keselambaan.Betul tak?Hahaha...Yalah.Dengan keluarga je kita boleh tunjuk buruk baik kita.Hihihi... Yang kedua,persahabatan sebab ia penuh dengan kesungguhan,semanagat,keghairahan dan ia menghindarkan kita daripada rasa sendirian.Itulah pentingnya sahabat! ^^ Yang ketiga ialah percintaan.Saya tak tahu nak cakap apa pasal hubungan yang ketiga ni.Saya pun masih muda.Apa yang saya rasa pasal percintaan belum tentu ianya benar.Tapi,bagi saya hubungan percintaan ia penuh dengan harapan dan doa.Tapi kita memang tak boleh terlalu berharap pada cinta kan?Saya dah mengalami situasi itu.Yang penuh harapan dan doa itu,sudah saya lalui.Ia memang sesuatu yang indah.Tapi pada sudut yang lain,kita rasa macam kita menipu diri sendiri.Itulah cinta.Kan?Logik akal tak pernah nak sama dengan kata hati kita.

Aishhhhh...saya ni sebenarnya bercadang nak bercerita pasal Anime Naruto kegilaan saya tapi lepas ke relationship pula kan.Huhuhu...Ok.Kita cerita pasal Anime Naruto pula.Saya minat Naruto since sekolah rendah.Tak salah masa tu saya dalam darjah empat.Sekarang dah tingkatan 4.^^ Huhuhu...Ok.Saya pernah dapat tahu yang Khairul Fahmi Cek Mat penjaga goal pasukan Malaysia pun suka Naruto.That time memang teruja sangat.Sebab saya minat Fahmi.Suka tengok cara dia tangkap gola.Yosh!Saya nampak kesungguhan dia!Cayalah Fahmi.Kawaiii!!Itu yang pertama.Yang kedua pula,saya tambah naik gila bila dapat tahu bias kesayangan saya EverLastingBoyfriend Kim Jong Woon,Yesung pun suka Naruto.Mak aiiiii...nak menangis rasa.Saya teruja sesangat-sangat.Hihihi...makin sayang dengan oppa!Mmmmuuuuuaaaahhhhhh~huhuhu... ^^

Jangan ingat kanak-kanak bawah 12 tahun je minat kartun.Yang atas 18 tahun pun minat tau.Naruto lagi.Macam saya ni,atas 12 tahun,gila babeng dengan Naruto nih!Hahahaha...tambahan,saya memang minat kartun-kartun aksi ni like Ben10,Detective Conan and Iron-Man.Macam budak lelaki kan saya?Ada aku kisah?Aku suka,aku punya pasal lah.Hahahahaha...Oklah.Sampai sini ja.Assalamualaikum...

No comments :