Pening daa...

Malam semakin gelap. Namun terasa bahangnya aku di sini. Kipas tiga sayap yang sedang ligat berpusing seolah-olah cuma melepaskan haba. Sejuknya tidak sekali terasa. Padanlah. Habuk-habuk sudah berkumpul di tepinya. Aku menatap siling putih itu. Kosong. Kosong seperti fikiranku kini. Lagu-lagu Kpop kegilaanku rancak kedengaran di corong komputer ribaku.



Assalamualaikum! Selamat Malam semua! Huaaa~! Mata sudah merah terkebil-kebil. Tapi...tapi...tapi bagaimana dengan Add Math ni?!! Hukhuk...bilik dahlah berbahang. Kering~ kering~ Kurus Farahin macam ni. Bukan badan yang kurus tapi otak. Huaaaa~! Kenapa Add Math suka main pusing-pusing eh? Pening..pening Farahin dibuatnya. Mengada-ngada betul Add Math ni! Huh! Itulah. Bila sudah pening-pening mengalahkan langau keracunan makanan, LOL~ apa lagi? Termenung lerr...Nak-nak lagi ini bab CIRCULAR MEASURES. Wooohuu! Grrr~ Huh~ Esok dah kena hantar homework ni. Eotteokhae?!! Pfft! (-..-) Mengantuk dah ni... Menguap hampir mengalahkan badak air. Menggaru kepala mengalahkan beruk. Haishhh...




4 comments :

9n0L4 said...

addmath ni, gune sume info yg die bagi. tiap info yg diberi mesti ade tujuan dan kegunaannya. :)

Arham Md Ali said...

Haha, subjek yang paling dibenci n paling tak faham time zaman sekolah dulu.

Edy Fee said...

fanatik super junior ke ni.ahah

Sofinah.L said...

add math? oh! tidak...subjek yang mambuatku 'mati' . HAHA.

saya student add math dulu. swer saya taknak amik subjek tu lagi kalau diberi pilihan =DD

saya follow blog kamu ye.

selamat =)

share : http://www.sofinahlamudin.com/