Terima Kasih, Fatimah Azzarah!

Assalamualaikum....
Hmm....sudah tidurkah bloggers sekalian? Kalau sudah, selamat malamlah ya! Sweet dream! Kalau yang baru sahaja hendak tidur tu jangan lupa baca doa tidur and niat puasa sekali. Huhuu...

Ok. Lately, Farahin tak tahu nak post apa dalam blog ni. Nothing to share I think.
Maybe sebab badan berasa penat sangat waktu puasa ni. Nak-2 lagi waktu sekolah. Beg dah lah berat. Kelas dekat tingkat 4. Kenapa tak suruh kitorang terjun dari tingkat 4? Cepat sampai. Jangan kan sampai ke darat je, sampai ke dalam kubur sekali. Advance gitu! LOL~
Bukan apa. Farahin cakap macam tu just nak ingatkan diri Farahin and diri kita semua pasal kematian.

Fine. Malam ini nak beritahulah yang Farahin dah dapat Free Header & Banner dari Sis Fatimah!
Wowww~! Not bad lah hasil kerja edit-mengedit Sis ni. Cantik!



Now, I just waiting for Free Cursor from her.
Terima kasih, Fatimah Azzarah!
*boleh klik nama beliau untuk ke blog beliau!


Oh,ya! Sebelum tutup cerita, Farahin nak ajaklah bloggers yang terlalu atau sedang lalu di entry Farahin ni jomlah JOIN contest by Eilly Lilly. Senang sangat! Boleh klik nama Lilly tu ya! Jaljayo~!
Insyaallah...jumpa esok dan hari-hari seterusnya! Assalamualaikum.




1 comment :

efa nur said...

bestnye dpt free! :)

comel2... ^^