Ha? Apa ni?

Assalamualaikum....
Ha? Apa ni? Dari mana benda ni datang? Kejadah ni? Tiba-tiba je sampai pagi-pagi macam ni? Siapa bagi? Jom tengok! Hah! Owh...hadiah rupanya. Untuk Farahin kah? Tak pernah-pernah pula Farahin dapat bungkusan secara post begini. Pukul 10: 20 pagi pula tu. Alahai~ payahnya nak baca tulisan ni. Haa....nasib baik nampak nama C'Jai tu. Eh...C'Jai? Itu bukan nama seorang bloggerkah? SINI. Eh....sekejap. Kenapa beliau beri Farahin hadiah ni? Err....waeyo! Ermm...Err...Oh, ya! Arasseo! Farahin kan ada JOIN segman beliau. Segman : Nostalgia Ramadhan! Alahai~ lupa daa...Terkejut Farahin ada orang post benda kepada Farahin. First time ni. Hihii....Terima kasih, Cik C'Jai! Farahin tak ingat pun tentang ni. Huhuu...Yalah. Sudah banyak segmen Farahin JOIN. Nak-nak lagi, JOIN untuk suka-suka saja. Hehee...sengaja buat penuh archive blog. Hahaha....By the way, hadiah sudah sampai! Shukran. Alhamdulillah...Parents pun terkejut sebab ada benda post untuk Farahin. Muka pun dah pelik je. Mereka pelik, Farahin lagilah pelik. Hahaha....



1 comment :

C'Jai said...

Alhamdulillah..dah sampai ye.... Harap suke dengan hadiah yang tak seberapa tu... Akak beli kat Makkah beg tu... Rezeki Farahin rupanya.... Boleh guna untuk bawa telekung g tarawih ye...;)