Is He Going??


Assalamualaikum...
Hmm...Farahin tak tahu nak story pasal apa. Doq tenung je blog ni dari tadi. But do nothing. Actually, Farahin berfikir juga pasal someone ni kan and tak tahu lah weather nak share kat blog ni or not. Lastly, Farahin decided to share about it here. At least, untuk mengurangkan beban hati dan kepala nie.

Ok. Nampak tak gambara ahjussi yang di atas tu? Tak nampak? Tak apa. Boleh tengok lagi. Tengoklah berapa lama pun korank nak. Farahin tak jeles. Farahin tak marah. Especially, untuk kitew-kitew yang ELF ni. Yalah. Tak lama lagi dia dah nak pergi kan? Pergi mana? Pergi army military lah. Menjalani latihan khidmat ketenteraan. Hukhuk...tak dapat Farahin imagine how SJ without this ahjussi. Ahjussi nie sememangnya THE BEST leader ever. Sayang dia!

Anyway, bila tarikh sebenar ahjussi kita nie nak enlist?? Tak naklah nanti kitew ketinggalan. Ini pun dah kira ketinggalan. Tak naklah nanti bila kita on FB or Twitter, tak pasal-pasal dapat news yang ahjussi kesayangan Farahin sudah pun lama enlist. Meraung nanti tak pepasal. Ada yang kata ahjussi kitew nie enlist dalam august, september and ada yang kata after winter?? Hmm...anyway, kalau ada news about this ahjussi meyh lerr share dengan ELF yang sorang nie. Twitter tu dah lah bengong. Asyik minta reload je. Tapi sudahnya tak juga. Oh, ya! Farahin dari tadi asyik panggil lelaki tu ahjussi. Maybe ada yang sedang baca entry Farahin nak tak tahu nama lelaki tu. Nama dia Park Jung Su or lebih poupular dikenali sebagai Leeteuk. Dia leader SUPER JUNIOR.

"Oppa, ELF will be a greatest babysitter for your sons as long as you're in the military. Don't worry. We'll take care of the babies. Saranghae!"


3 comments :

fiqah hamed said...

Salam..jom join my 1st GA with Ieyla nak...hadiah serious AWESOME! kalau nak hadiah lagi AWESOME,boleh promote GA ini..cuz top referral boleh pilih hadiah sendiri..
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-ieyla.html

nis said...

stuju2.. hwa.... sedihnye.. Leeteuk nk tinggal kn ELF :(

ELFarahin said...

@nis T^T hmm...sabar..sabar...dia pergi 2 tahun je. Nanti dia balik kan?! ^^ Just wait n never stop SUPPORT SUPER JUNIOR!!! :"D