How Much Long....

Assalamualaikum....
Huaaa~!! Tension..Tension. Hmm...Hope ada lah pakar-pakar IT terbaca entry Farahin kali ini. I need your help guys! Hukhuk...My library tidak mahu TUTUP!! Menyampah! Look!


Sudah 3 tabs open. Erkh! Tiga-tiga tidak mahu TUTUP.
Asyik L.O.A.D.I.N.G je! Pfft!
Bukan sekejap. Sudah 5-6 jam lebih begini! Huh!
Poor my laptop~ Tsk Tsk!
Minta TOLONG~ jebal....sob sob!

And another 2 help...
Mohon klik
LIKE dan INI



3 comments :

Najwa Ayuni said...
This comment has been removed by the author.
Najwa Ayuni said...

Kenapa, ehh? Najwa nak tolong pun boleh sebab Najwa pun tak tahu. Hehe :)

Btw, blog farahin pun cantik jugak :) First masuk teringat masa main game ice breaking dulu. Hihi,

Kalau Farahin nak guna kipas mcm archive najwa tuu, ni linknya--> http://dl5.glitter-graphics.net/pub/718/718655qk583suwf9.gif

ELFarahin said...

@Najwa Ayuni Terima kasih sebab sudi baca and terima kasih juga atas link kipas tuu. Huhuu... Btw, tak pe la. Farahin nak tetap dengan turtle tu. Coz Yesung oppa ada turtle is pet. That's why Farahin letak turtle. utk mengingatkan Farahin kepada tuan si turtle. Hahaa...