Wink Wink! Lebih Ceria, Lebih Bermakna!

Assalamualaikum....

Hmm...menaip ketika hujan guruh. Laptop meletup, padan muka kau Farahin. lol. Okey. Jom start. Hmm...apalah yang Wink Wink! Lebih Ceria, Lebih Bermakna tu Farahin? Hehee...Sebelum tu, Farahin nak minta maaflah ya kalau beberapa minit yang lalu ada blogger berang sebab tak dapat view blog Farahin. Farahin privatekan. Sebab? Sebab benda alah yang Lebih Ceria, Lebih Bermakna ni lah. Apa benda tu? Tuu.. benda yang melekat dengan content blog Farahin. Yup. Header baru lagi! Hehee. Haihh. Tak habis-habis lagi ke Farahin dengan header dia ni? Hee~ belum belum..kot?



So kali ni punya header, quite colourful and ceria! Huhuu...baik untuk mental. Kehkehkeh...pandai-pandai je Farahin ni. Header kali ni juga first make guna photoshop. kuikuii...Actually, Icofx punya hayat tinggal 2 minggu je lagi. Tu yang beriya-iya nak cepat belajar guna photoshop. Leceh juga ya guna photoshop ni. Tapi apapun, tools dia memang best! Tapi still ada certain tools doq buat Farahin fening. Tak apa. Masih ada masa untuk belajar. Amboi, Farahin! Bab mewarna, melukis, mengedit ni nak je kau belajar ek. Rivison Form 4 bila nak buat? Next year dah Form 5 kan? Ish Ish Ish.

Okey. Done. By the way, Farahin berniat nak buat segmenlah. Even sudah 2 kali Farahin buat segmen, tapi yang JOIN ciput je, hado aku kesah? Hehee...boleh pulak macam tu. Tak apa. Nanti Farahin fikirkan. Happy Blogging semua! Ups! Jangan lupa kritik header Farahin ya. Huhuu...


2 comments :

Sya-Riza said...

cantik! keep it up! untung dpt bljr masa skrng ni, kak blajar masa kat u ja. alhamdulillah, dah ok. :)

Nurfaezah Abdullah said...

fantastic! ^^