Sesat

Assalamualaikum...

Selamat Malam, semua! Wah, mimpi best ke tuu..Okey okey. Tak nak ganggu. Hmm...tiba-tiba rasa nak buat entry yang agak merepek. Hehee..Okeyh. Anda pernah tak mengalami sebuah situasi iaitu SESAT? Ya mesti pernah. Well, SESAT itu kan sebuah perkataan yang dapat digambarkan dalam konteks yang sangat luas. Err...anda faham, kan?

Okey. Hendak dijadikan cerita buat Si Penglipurlara, lol apa kena daa...okey sambung. Hendak dijadikan cerita buat Si Penglipurlara, Farahin baru sahaja mengalami situasi sesat sebentar tadi. Sesat di mana? Sesat di blog yang di-blogwalking lahh. Hehee..Yalah. Nak blogwalking ni, bukannya ada papan tunjuk arah atau papan amaran. Pembahagi jalan pun tak ada. Sedang elok sahaja berada di Malaysia, tiba-tiba sudah sampai Paris. Or England or Japan or may be Korea. Hehee...Kenapa Farahin sebut nama-nama negara itu? Sebab Farahin pernah sampai di sana. Hanya dengan blogwalking. Oh, yeah! Berlaku keajaiban dan penjimatan di situ. Hahaa...

See. Kita tidak perlu tempah tiket untuk naik flight. Hanya dengan sistem rangkaian internet "berdezubbb!" dengan beberapa saat kita sudah melencong or maybe melancong ke negara lain. Hahaa...Tapi kadang-kadang tu, bila sudah tersesat di satu blog luar negara, semakin jauh Farahin tersesat. Huhuu...Blurr juga dibuatnya. Kalau boleh tak nak reverse. Sebab sengaja nak cari adventure bodoh tengok whether Farahin akan balik ke Malaysia atau tak if  blogwalking diteruskan. Tapi setakat ini, tak balik-balik jawabnya. Hahaa...Itu memang serius SESAT tu. Kekeke...

Okey. Done. Terima kasih lah sebab sudi melayan entry bodoh ni. Hahaa...
Happy Blogging!



No comments :