iT mUst Be 13 !!

Posted by | On | | 0 Comments
lorh~baru teringat ada cerita yang tak dipost lagi.Ofcourse it is about Super Junior ^^ Nak cerita...saya ada beli sebuah majalah tajuknya Kpop-Kumpulan Yang Paling Popular.Dalam majalah tu 90 % is all gambar oppa. Ada la juga sedikit detail pendek pasal mereka. Bila saya baca , terdapat ayat "Super Junior dianggotai Eunhyuk, Kyuhyun, Donghae, Ryeowook, Heechul, Siwon, Leeteuk, Yesung, Sungmin dan Shindong." Perasan tak ? Terasa ada kekosongan di situ. Dan kita ELF pasti dapat merasakan kekosongan itu.Where is Hankyung, Kibum, and Kangin ? ya~krew majalah ni tulis mengikut perkembangan masa kini tapi...rasa macam tak perfect ja without Hankyung, Kibum and Kangin.Sebab kalau tanpa Super Junior 13,takkan ada juga Super Junior 10 dan kini adalah Super Junior 9 sebab Heechul sedang berada di military.

Dalam majalah tu,and cover belakang dia ada gamba Super Junior 13.Yah~gamba tu nampak meriah even dengan pose mereka yang cool. Meriah sebab ia adalah 13 orang. Meriah sebab semua tempat kosong terisi. Meriah sebab masing ada pasangan sendiri. EunSiHae,YeWook,KangTeuk,KyuMin,HanChul,ShinBum. ^^ It's perfect,right !

Ada lagi sebuah ayat, "Dianggotai 10 jejaka bergaya,kumpulan ini telah mencetus fenomena serta mencipta populariti yang mengagumkan di Korea...." No,it's not like that ! It supposed to be, " Dianggotai 13 jejaka bergaya,kumpulan ini telah mencetus fenomena serta mencipta populariti yang mengagumkan di Korea.Kini,Super Junior dianggotai 10 orang meneruskan fenomena dan populariti tersebut. " Emonya saya~kan....sorry for being like a freak. =( Saya cuma terasa kosong....terasa rindu...terasa kehilangan...

Oklah.Itu ja...Assalamualaikum.
READ MORE>>

ELFollowers

we're all stars that brightens each other starlight a little bit better for the better -07/05/2020-