Grow Up!

Posted by | On | | 2 Comments

Assalamualaikum...
Annyeong~! Yay! Farahin and Aznie serta others BFF sudah berbaik!! Alhamdulillahi Robbil Alamiin. I know. She had grown up. Mian for my bad english. Hehee... Of coz Aznie sudah dewasa. Takkan dia nak merajuk lama-lama macam dulu cuma disebabkan hal-hal kecil. Ya tak! Yay! Chukkahae! Sudah besar kawan Farahin yang tersayang ini! Hihii...


Okay. Now, Farahin nak story benda lain pula. Today, Farahin telah melakonkan sebuah drama. Alah~ drama literature saja. Yang dalam buku Short Stories Bahasa Inggeris tuu. Tajuknya, Gulp and Gasp. Cikgu telah bahagikan part-part yang tertentu. So, Farahin and my group lakonkan part ke-4. Oh my God! Ada yang cakap Farahin act like nak kiss my friend which acted as Crouch. LOL~ Seriously, bukan itu yang Farahin nak buat. Uiii~ matilah kalau Farahin sengaja buat. Kena tendang nanti dengan Yesung oppa. Tsk! Tsk! Hahaha...No one can replace him! Pokoknya, titik. LOL~ slang Indon pulok.

Talk about slang Indon, pagi tadi di sekolah ada Bimbingan Rohani. Well, as usual. Hari ini kan hari Jumaat. But, today was different as usual. Hari ini pihak sekolah telah menjemput beberapa orang Tahfiz untuk mengimarahkan Bimbingan Rohani tersebut. Cowok Indonesia wa cakap lu. Tapi muka tak ada rupa Indonesia langsung. Handsome! Not bad lah. Kata orang, ada nurnya gitu. Haha... Tergugat juga iman ni. LOL~ marah Yesung oppa kalau dapat tahu. Hihii... Pokoknya, semua prianya lagi Free & Single tuh! Huhuu...

Oklah. Stop here. Jam 2 petang nanti nak ke sekolah semula. Nak jaga library. Then melencong ke bazaar jap sebelum balik. Kehkehkeh....




READ MORE>>

Susah Hati

Posted by | On | | 1 Comments

Assalamualaikum...
Astaghfirullahalaziim...Farahin susah hati lah. I'm thinking about her. Siapa? Aznie lah, siapa lagi. Farahin depressed sangat. Hope mood dia okay esok. Really hope for it. Aznie. Awak tengah tidur ke? Or maybe tengah buat revision?? Hope, sambil-sambil tu ingatlah kepada our Friendship ya, kawan. Huh~ Buat add math pun separuh jalan saja ni. Susah hati sangat sekarang ni. Asyik termenung je. Tengok je lah kipas yang dah berhabuk tu pusing kat siling tu. Huh~ Eotteokhae~~ Farahin dah hantar mesej kat dia. Tapi no reply. Farahin sent kepada 3 nombor. Dah tu, number dia banyak dalam phone ni. Dah lah guna phone Emak. Ini pun still stay di sebelah Farahin. Farahin lupa nak bawa turun beri kepada Mak semula. Hmm....Aznie. Esok beratur dengan kite eh. Berbual dengan kitorang. Buatlah perangai gila-gila awak tu. Aishhh~ nak gila dibuatnya! Huh~~ Farahin asyik terkenangkan gelak ketawa Aznie je dari tadi. Then, tak pasal-pasal gelak sorang-2. Aznie memang kelakar orangnya. Peramah. Argh! Aznie. Pleaseee....kite tak nak bergaduh lagi dengan awak. Janganlah ini dijadikan pergaduhan kali ketiga. Tsk! Tsk! I'm not crying. But my heart dah banjir sejak tengah hari tadi lagi. Hukhuk....Nuraznie....



READ MORE>>

ELFollowers

i wish i can make less pain for you =) -12/07/2019-